Louis Vuitton Fast Bag er uten tvil en av de mest gjenkjennelige (og mange ettertraktede) designervesker i vår tid. Det er en ekte klassiker som først ble konseptualisert på begynnelsen av 1930 -tallet. Selv om den originale faste mangler en stropp, var den beregnet på daglig bære, modellert etter en annen Louis Vuitton Classic: The Keepall.

Først introdusert i 30-størrelsen, kommer posen nå i 3 ekstra størrelser, for ikke å snakke om flere farger, fabrikasjoner, og det er til og med en versjon med en innebygd stropp: The Fast Bandouliere.

Den raske vesken er en must for hver poseelsker. Det er ikke bare på den mye mer budsjettvennlige siden, men det er også både trendy og funksjonelt. For ikke å nevne, vi har 4 ikke-invasive forslag og flått for å hjelpe deg med å få enda mye mer ut av hurtigvesken din! Vi tok de nedenfor hacks for en spinn ved hjelp av en vintage raskt 35.

DIY O-ring stropp

Vårt første hack fungerer ikke bare for funksjonalitet (vi alle kan bruke en lengre stropp fra tid til annen!), Men også for å legge til litt teft. Personlig kjøpte jeg min faste før den raske B var en ting, og selv om jeg er usikker på at jeg ville valgt hadde den raske B allerede vært rundt allerede, slår ingenting originalen.

Den raske B kan være litt mye mer funksjonell, men originalen Fast er en ekte klassiker. Bekymre deg ikke, vi har deg dekket med dette trendy hacket! Disse akrylkjedestroppene er tilgjengelige gjennom Etsy eller Amazon, og med en liten gullkrok har du raskt gjort raske både litt edgier og litt enklere å takle også!

Interiørlommefôr for sminke

Forrige uke spurte jeg dere alle for å se hvordan dere toker rundt kosmetikkene dine, og i innlegget diskuterte jeg hvordan jeg tidligere benyttet meg av interiørlommer da jeg først og fremst brukte større poser. Spesielt hurtiglommen min har båret mange leppestifter og pulverpaletter, og jeg kan absolutt fortelle deg at jeg har måttet tørke opp noen flekker

Dette hacket er ikke bare enkelt, men det er også både rimelig og ekstremt effektivt! Alt du trenger er en sandwichpose og en saks. Raskt har du et sted å lagre kosmetikk mens du beskytter vesken samtidig.

Crossbody Scarf Hack

En annen enkel måte å øke både veskens funksjon og motespill er å bruke et skjerf for å lage en stropp på tverrbody. Her brukte vi en Hermès Twillon, og binder den grundig rundt den utvendige metallstroppsløyfen. Sørg for å binde skjerfet i motsatte ender (en på sekkens rygg, og den motsatte avtalen med på posens front, som vist).

Interiørveskeformere
Før

Etter

Min favoritt hack av alle, selv om det er mye mer nyttig enn morsomt, er disse ekstremt hjelpsomme poseformere. Jeg hadde den raske 25 pakket bort i lagring i praktisk talt 5 år uten engangsbruk. Da jeg tok den lille damen min ut for en spinn, var jeg opprørt over hvor feilformet det var. Jeg pleide å lagre den flatet ut, og selv om jeg har begynt å lagre den veldig fylt, holder den fremdeles ikke formen godt i det hele tatt. Jeg er i ferd med å kjøpe en av disse til vesken min også!

[Bilder gjennom Jess Portillo]