High-End Secondhand-markedet vokser fire ganger raskere enn det viktigste high-end-markedet, så vel som frem til nylig hadde mange avanserte merker ennå ikke utnyttet de blomstrende Secondhand -markedet. Likevel beviser den siste nyheten fra Reuters at alt fortsetter å endre seg.

Mens datterselskapet Gucci slo seg sammen med Realreal i oktober i fjor, avslørte foreldretessen Kering nettopp investeringen i videresalgsplattform Vestiaire Collective. Selv om problemene som avanserte grupper har i løpet av sekundærmarkedet (utvannet merkevarebilder, svekket styring over distribusjon) er gyldige, er det fordeler, en av de viktigste er et mye bedre grep om salg av forfalskede varer.

Ettersom mange av oss har som mål å handle mye mer bærekraftig så vel som ettertenksomt, og oppdage uimotståelige tilbud i mellomtiden, har videresalgsmarkedet vokst, så vel som det er anslått at andelen pre-eide stykker i garderobene vil vokse fra 21% dette År til 27% i 2023. Overraskende rapporterte Vestiaire Collective det dobbelte av avtalevolumet år over år.

I mellomtiden har Kering, en fransk high-end-gruppe som huser andre merker i tillegg til Gucci som Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta så vel som mer, investert i Vestiaire Collective ved å kjøpe en 5% eierandel i selskapet. Denne nyeste nyheten beviser at det forhånds elskede markedet vokser ennå ikke har nådd toppen, noe som er fantastiske nyheter for forbrukere med økt fokus på bærekraft så vel som de som ønsker å score mye.

Hvordan føler du deg om at high-end motegrupper blir med i videresalgsmarkedet?