her i Brooklyn, vi opplever hva jeg vil ha telefonsamtale falsk høst – knasende blader på gulvet, en lett bris, i tillegg til at jeg til og med har et gresskarsmaksslys som brenner I dette ekstremt øyeblikket. Det hele er en løgn, men jeg vil glede meg over hvert minutt av det mens jeg kan. Alle disse for tidlige høstfølelsene påvirket meg til å gjøre en runde av karamellfargede poser. Hvis du bare blir med oss, hei der så vel som velkommen, gjør det mulig for oss å beskrive nøyaktig hvordan dette fungerer:

Disse Roundups er laget av et gjennomtenkt kuratert valg av bilder utgitt av våre ekstremt egne TPF -medlemmer av deres ekstremt egne vesker. Ukentlig når vi kammer med forumene, plukker vi ut noen av våre foretrukne bilder, samt bringer dem alle sammen på ett sted for deg. Hvis du ikke allerede er medlem, er det nå på tide å bli med, da det er et fantastisk sted å koble til håndveskefans fra hele verden. Så med alt dette som er oppgitt, la oss se hva denne uken hadde i vente for oss!

TPF -scoop

Vi starter dagen med denne utrolig chill chloé som er delt av vårt medlem Ludmilla i “hvilken håndveske/veske har du med i dag?” tråd.

Gratulerer til vårt medlem _gelato_ på deres aller første kvoteveske, denne sensasjonelle B30 i Gold Togo som ble delt i “Hva er ditt nyeste Hermes -kjøp?” tråd! Det er en stor Hermès -milepæl, en fantastisk sjokkert.

Hva er det ikke å like med denne kamelkaroen? Det ble delt av vårt medlem bareloveh i “Dior Caro!” tråd. Jeg tror dette er min foretrukne farge på denne vesken så langt.

Neste gang går vi videre til en nåværende besettelse av meg, Loewe -puslespillet! Denne appellen ble delt av vårt medlem Gloomfilter i “August -kjøp! Noen trenger å ha fått noe! ” tråd. Jeg krever absolutt å legge til en av disse tilbake i rotasjonen min.

Nå har vi denne fantastiske Chanel -klaffen som deles av vårt medlem Guccigonewild i “21A Caramel / Brown / Cognac Color”.

Sist, men ikke minst, er denne sjarmerende lille Cara i Oak som er delt av vårt medlem Floridy i “Mulberry Cara – Pics Only” -anbefalingstråden. Eik er en så tradisjonell farge, så vel som jeg liker denne vesken som en ryggsekk også.

Ønsker mer?

Bekymret for Chanels nylige problemer med høy kvalitet? Å tro på å kjøpe en klaff, men ikke sikker på om det er verdt pengene i tillegg til at disse kostnadene øker? “Kvaliteten blir verre .. sannsynligvis ikke mye mer Chanel?” Tråden har vært en virkelig fascinerende sjekket sammen med saken. I denne tråden deler våre forummedlemmer sine egne erfaringer med posene, butikkene, så vel som reparasjonene.

En mindre alvorlig så vel som mye morsommere sjekket ut er “hva er din ting som du absolutt ikke liker om en pose?” tråd. Jeg liker å lese andres håndveske pet-peeves når det gjelder poser, spesielt å oppdage noen av mine foretrukne høye egenskaper på en pose er noen andres mye mislikt. Det er alt for denne uken alle sammen, frem til neste gang!