Det blir vanskelig for meg å pakke tankene mine rundt mengden fantastiske designervesker vi ser mens forberedelsene til Victoria’s Trick Fashion Show er i gang. Valg er ikke nøyaktig slanke rundt denne tiden av året, så vel som vi har VS -englene til å takke rikelig. Denne uken gjorde OG -englene til slutt metoden sin til byen – de som ikke krevde å dukke opp for en casting -samtale. Vi holder oversikt over posepreferansene deres gjennom året, siden de har enestående smak. Som alltid skuffer de ikke.

Alessandra Ambrosio
Victoria’s Trick Fittings Parade fortsetter! Akkurat her har vi Alessandra Ambrosio, og drar inn for at hun passer med en hvit Tods lille bølgepose. Handle Tod’s Tiny Wave Bag ved hjelp av Net-A-Porter ($ 1.595)

Blac Chyna
Blac Chyna brakte denne bittesmå Chanel til Avenue i Hollywood, hvor hun spiste sammen med rapperen Yo Gotti. Handle Chanel -vesker ved hjelp av Vestiaire Collective

Candice Swanepoel
Her er Candice Swanepoel, ta med en ekstra skarp Alexander Wang Rogue -veske rundt NYC etter hennes VS -passende, naturlig nok. Handle Alexander Wang Rogue Bag ved hjelp av farfetch.com ($ 995)

Elsa Hosk
Elsa Hosk favoriserer også Chanel denne uken. Hun tok med seg denne svarte Chanel -vesken til sin mot passende. Handle Chanel -vesker ved hjelp av Vestiaire Collective

Gigi Hadid
Her er Gigi Hadid, og etterlater NYC -leiligheten eller leiligheten sin med en lodne Fendi Kan I -veske. Ingen ord om hennes engasjement med det kommende Victoria’s Trick Fashion Show. Handle Fendi Kan I -vesken ved hjelp av Neiman Marcus ($ 7.150)

Lily Aldridge
Lily Aldridge fikk englevingene sine til å gå. Hun hadde med seg denne graffiti-ed Balenciaga bypose til passende. Handle Balenciaga Graffiti City Bag ved hjelp av Neiman Marcus ($ 1.995)

Rachel Bilson
Dere, jeg hadde helt glemt den Givenchy Pandora -vesken. Det virker som om jeg ikke har sett en eneste kjendis bringe en i hele 2017 derfor langt. Men du forstår hva? Jeg liker det fortsatt. Handle den Givenchy Pandora -vesken ved hjelp av Nordstrom ($ 1.995)

Sienna Miller
Til slutt, her er Sienna Miller som forlater J Shekey -restauranten i London med en godt solbrun skinn Mansur Gavriel containerveske. Handle Mansur Gavriel Container Bag ved hjelp av Barneys ($ 595)