Hvert år drar Sports Illustrated nytte av overskuddet av design som samles i NYC under NYFW ved å kaste noen få introduserer feiringer for deres nyeste Sports Illustrated Swimwear -problem. Når jeg oppgir “noen få”, antyder jeg det: Årets introduksjon inkluderte til og med en to-dagers, to-by-fanfeiring i NYC samt Nashville (?), I tillegg til alle den typiske høyprofilerte, kjendis- og -Press-bare hendelser. Sjokkerende nok oppveide antallet utmerkede sko fra Si langt ut plukkene fra Fashion Week, selv om det også var et par bemerkelsesverdige hæler der.

Chanel Iman
Schutz Karlyanna lår høybur sandaler
395 dollar gjennom stygg gal
Her er Chanel Iman, som poserer utenfor Sports Illustrated Swimwear Problem Introduksjonsarrangement i et knehøyt par Caged Schutz-støvler. Som du vil se igjen så vel som igjen, var kjole -koden for denne feiringen tydelig minimalistisk svart slips.

Chrissy Teigen
Jimmy Choo Moray Sandals
Handle gjennom Jimmy Choo
Her er mamma-til-være Chrissy Teigen, som løper rundt mellom spillejobber i NYC i et vakkert svart par Jimmy Choo Moray-sandaler. Som det skjer, vises Chrissy på samme måte i årets Sports Illustrated Swimwear -problem.

Gigi Hadid
Kurt Geiger Britton Pumps
$ 255 gjennom Selfridges
Vises også i uttalt utgave: Gigi Hadid! Akkurat her når hun Sports Illustrated Swimwear Problem Introduksjonsarrangement i en svart, knapt der Julien MacDonald Jumpsuit i tillegg til å matche Kurt Geiger Britton Pumps.

Katy Perry
Christian Louboutin Follies Resille Pumps
$ 745 til Net-A-Porter
I mellomtiden, tilbake i LA, holdt Katy Perry en forhåndsgrammys shindig med Spotify for musikkskapere samt produsenter (og Orlando Bloom), og passende kalt “The Creators Celebration levert av Katy Perry.” Ingen ord om hvem som gjør den enestående bustieren som Katy pleide å være i hendelsen, men hælene hennes er rene, svart passer sammen Christian Louboutin Follies Resille Pumps.

Kirsten Dunst
Olgana Malicieuse Pumps
$ 895 gjennom Barneys
Å bytte tilbake til NYFW: Her er Kirsten Dunst, og tilbyr en ideell presentasjon av hva man burde ha på seg, burde en gå til Rodarte -showet under NYFW.

Nicky Hilton
Aquazzura Matilde Pumps
$ 695 gjennom Net-A-Porter
Og her er Nicky Hilton, og gjør nøyaktig det samme på DVF -showet på NYFW. Hun bruker et knallrødt semsket par Aquazzura Matilde-pumper med en DVF-logoed Wrap-kjole samt Leopard Print Coat.

Nina Agdal
Giuseppe Zanotti Serpent Sandals
$ 641 gjennom outnet
Vi avslutter denne ukens kjendissko med en dobbel dose supermodell Nina Agdal. Først, akkurat her, er hun på Sports Illustrated Swimwear Problem Introduksjonsarrangement i en ben-barende Black Alon Livné-kjole samt Black Giuseppe Zanotti Serpent Sandals.

Nina Agdal
Stuart Weitzman Highland Boots
798 dollar gjennom zappos
Og akkurat her er hun på vei inn i en helt annen, den daglige badetøysproblemfeiringen under Sports Illustrated’s Two Day Swim City Fan Festival. Hun bruker et grått semsket skinn over kneet av Stuart Weitzman Highland Boots samt et frakk I-krav til å eie, Pronto.