Nordstrom gjør alltid ting litt annerledes, og det er derfor det er så elsket blant kundene. For mange forhandlere er en av årets to store salgsperioder bare å pakke sammen. For Nordstrom er enda et stort salg akkurat begynt: tidlig gevinst tilgang til det ekstremt etterlengtede Nordstrom -jubileumssalget er her for Nordstrom -kortholdere, så vel som det varer med 21. juli!

Hvis du ikke er kjent med jubileumssalget, har jeg noen gode nyheter for deg så vel som garderoben din. Hvert år tar Nordstrom denne sjansen til å markere et stort utvalg av helt nye høstvare i sesongen, inkludert klær, tilbehør, sko og, selvfølgelig, vesker. Jubileumssalget er også spesielt siden det inkluderer noen spesielle sjarmtilbud, så vel som verdisett fra stor sminke, så vel som hudpleiermerker som vanligvis ikke tilbyr mye i metoden for verdipriser.

Har du ikke et Nordstrom -kort, men ønsker imidlertid tidlig gevinst tilgang til salget? Du kan søke om en gjennom Nordstrom -nettstedet. For alle andre åpner salget 22. juli (ikke bekymre deg, vi vil minne deg på.)

Handle tidlig få tilgang til på Nordstrom Jubileumssalget nå!