Hva er det Chrissy Teigen blir så best at andre kjendiser blir så galt? Hun er overalt, men ikke på en frustrerende måte. Hun virker typisk mye mer oppegående og fornøyd enn mange dour-faced kjendiser som krysser stier med paparazziene. Hun er en eksepsjonell kommode. Hun liker å lage mat, i tillegg til Instagram, samt Instagram det hun lager mat. Er det noen type eller alle disse tingene? Nei. Det er absolutt hennes stroppede sandalspill. Åpenbart. Chrissy har den ideelle sandalen for hvert bilde OPP så vel som anledning.

Vi begynner med å vise frem dette paret stroppende svart skinn i tillegg til å passe sammen hemmelige sandaler. Disse ser utrolig kjente ut, så vel som jeg lover at navnet er på forslag fra tungen min … men hva er det? Din støtte blir alltid verdsatt.

Gianvito Rossi Lace-up sandaler
$ 1.082 til Net-A-Porter
Her er Chrissy som bruker et par semsket skinn Gianvito Rossis mens hun forlater huset sitt med en av valpene sine i NYC. Dette paret med sandaler samsvarer med fargen på kjolen hennes. Hvis du betaler renter til Chrissys personlige stil, gjør hun tunge (og utrolig effektive) utnytter lag, nøytrale, så vel som vinkler.

Gianvito Rossi Double Strap Sandals
815 dollar gjennom Net-A-Porter
Chrissy brukte et annet, mye mer minimalistisk par semsket skinn Gianvito Rossis til en nylig opptreden på Great Morning America. Som du vil merke, forhåndsdato dette GMA-utseendet det enorme spedbarnsdråpen.

Jimmy Choo Moray Sandals
Handle gjennom Jimmy Choo
Her er enda et godt eksempel på Chrissy Teigens helt Bangin ‘graviditetsstil. Alt du krever for å etterligne dette utseendet er en attraktiv svart maxikjole sammenkoblet med Black Jimmy Choo Morays samt utmerket hår.

Sophia Webster Delphine Sandaler
$ 650 til Net-A-Porter
Her er Chrissy, signerer autografer for en fan på LAX mens du bruker et par vakre Sophia Webster -sandaler. Chrissy er en stor fan av floppy hatter, så vel som de ser fantastiske ut på henne.

Sophia Webster Lacey Sandaler
$ 673 gjennom matchesfashion.com
Her er hun i NYC i enda et par stroppende Sophia -websters. Jeg tror hun også har med seg en to-farge raden to for en tolvte tote. Fru Teigen er en betydelig tilhenger av raden, selv om det er mye mer sannsynlig at hun skal ta med seg den tradisjonelle 5 -toten deres, som hun har en rekke forskjellige versjoner av. Chrissy handler om merkevarelojalitet.

Stuart Weitzman nudist sandaler
398 dollar gjennom zappos
Chrissy brukte disse beige Stuart Weitzman -nudistene til sin egen spedbarnsdusj i år. Chrissy gledet seg over to spedbarnsdusjer før hun fødte barnet Luna. En av dem ble holdt av Gal Buddy Kim Kardashian, Natch.

Tabitha Simmons viva sandaler
$ 745 til Net-A-Porter
Til slutt, her navigerer Chrissy det forræderske naturlige terrenget i Vest -Hollywood mens han kjøper litt med hubs John Legend (ikke forestilt seg her). Hun har kledd et par solbrune semsket sandaler for anledningen, så vel som denne gangen er det et hente par fra Tabitha Simmons.