Det er noe jeg har hørt mye om Maison Martin Margiela. Det er en liten setning, så vel som det begynner som dette: tilbake når Margiela var bra … osv. Det er slags deprimerende, så vel som mens noen kan tro at det gjelder denne kjekkiske lille sekken, er jeg uenig. Tvert imot, jeg tror at denne MM6 Maison Martin Margiela semsket skinn er undervurdert tilstrekkelig til å være helt elegant.

Det er helt semsket skinn, men det gir en fantastisk sommerveske. Pluss at det gir en ekstra teksturisert berøring til antrekket ditt, som er, la oss innse det, hovedsakelig bomull på den tiden av året. I tillegg til at fargen er en slags en tonet indigo med et snev av grått, uventet om sommeren. Kanskje er det bare siden jeg liker å bruke vinterlige teksturer så vel som farger om sommeren, som noe forvirrer mennesker, men denne posen vokser på meg mer så vel som mer.

Det er bare så enkelt at det ville være en lek å koble seg sammen med hva som helst- så vel som å se uanstrengt ut, på det. De enorme gunmetal -tilknytningene gir et mer fascinerende aspekt til det hele, noe som gjør det litt mer mekanisk, men likevel eksepsjonelt enkelt. Jeg hadde imidlertid på seg logo-side-in. Kjøp med Saks for $ 265.