utover de estetiske problemene jeg har med såkalt “etnisk” eller “stammemote”, jeg har også etiske problemer med trenden. Mote har en tendens til å ta visuelle signaler fra et helt spekter av påvirkninger uten alltid Mennesker som skapte dem eller kulturen de kommer fra er blant de minst attraktive praksisene på moderne måte.

Å fetisjisere og karikaturende kulturer som har blitt ødelagt av vestlige påvirkninger er krenkende; I stedet skal urfolks samfunn ha respekt og forståelse. Heldigvis jobber folk som Wayuu Taya Foundation for å bringe trendene og kulturene som produserte dem sammen i Buy to Sate trendy ønsker i tillegg til å berike gruppene hvis liv har inspirert trendene.

Med poser som Wayuu Taya Foundation Geometric Tote, utføres standardvevetarbeidet av urfolk (med dette spesielle grunnlaget er fokuset på den latinamerikanske Wayuu -stammen) og inntektene går ut på å utdanne de kvinnelige arbeiderne på ernæring, foreldre og familie planlegger. Du får boho-utseendet ditt, Wayuu-folket får mye etterlengtet sosiale tjenester, og du kan rocke det “etniske” utseendet (hva det vil si) med kunnskapen om at håndvesken din har hjulpet folk. Kom deg gjennom Shopbop for $ 132.