Jeg merker et overskudd av containerposer på Celeb Arms for den første uken i desember. Selvfølgelig antar jeg at dette er den eneste stedsbeholderposene har delegert Go: Winter. Da vil de skifte til å være et valg året rundt for alltid, eller forsvinne helt neste sesong, som jeg har ventet at de skulle gjøre i tre år nå. Imidlertid vedvarer de. Jeg mener de har tjent sin beliggenhet i veske, så vel som jeg bare må godta at de vil være rundt på ubestemt tid. Eller i det minste frem til jul.

Alessandra Ambrosio
Her er et primo -skudd av Alessandra Ambrosio som forlater neglenes skjønnhetssalong i Santa Monica. Hun har med seg sin nylige favoritt, Louis Vuitton Neonoe Bag. Handle Louis Vuitton Neonoe Bag ved hjelp av Louis Vuitton ($ 1.450)

Diane Kruger
Diane Kruger tok med seg denne Simon Miller Bonsai -containerposen til et intervju på AOL Develop -serien. Vi inkluderte Simon Miller på en fersk liste over “6 indie -merker for å glede seg over Ideal Now”, så vel som jeg mener at alternativet var godt berettiget. Handle Simon Miller Bonsai Container Bag ved hjelp av Net-A-Porter ($ 850)

Hilary Duff
Her er Hilary Duff, på samme måte som favoriserer en containerpose denne uken mens du tar tak i litt mat med en god venn på Joan på tredje. Posen hennes er Givenchy Infinity Container Bag, som jeg tror er et nylig kjøp av hennes. Handle Givenchy Infinity Container Bag ved hjelp av Mytheresa.com ($ 1.603)

Irina Shayk
Det Irina Shayk pleide å åpne den nye Versace -butikken i London var mest sannsynlig noe mer interessant enn det hun hadde, men selvfølgelig er det Versace. Handle Versace -vesker ved hjelp av farfetch.com

Lily James
Den britiske skuespillerinnen Lily James ble identifisert med en elegant, kompakt Alexander McQueen Box -veske mens han var ute med en god venn i NYC. Handle Alexander McQueen Box Bag ved hjelp av Saks ($ 1.790)

Lisa Vanderpump
Lisa Vanderpump brakte denne eksotiske røde Hermès Jige Hold i løpet av en nylig kveld ute på Sur med sin andre halvdel som Pooch.

Malin Akerman
Her er milliarder stjerne Malin Akerman, som kjører oppgaver i NYC med en svart skinn Saint Laurent Mongramme Kate Bag. Dette er en mye større versjon av denne vesken enn vi vanligvis ser. Handle Saint Laurent Kate Monogramme Bag ved hjelp av Nordstrom ($ 2.350)

Mary J. Blige
Og vi vil avrunde uken med Mary J. Blige på vei inn i et Kimmel -opptreden med en klumpete Birkin for å promotere hennes mest aktuelle musikk og/eller film og/eller priser for å være et ikon.