Revived French Fashion Home Vionnet har gjort røde løperfans ut av slike stil -notabler som Carey Mulligan så vel som Leighton Meester, samt nå er det å håpe å utnytte den suksessen ved å oppdage en metode i Din tilbehørssamling via vesker som Vionnet Triple Gusset Shoulder Bag. Men for $ 2000, bør vi forvente litt mer?

Det er ingenting galt med denne vesken, i seg selv, men å ha $ 2000 for en liten skinnveske er noe som til og med få veletablerte tilbehørsmerker kan gjøre. Burde Vionnet ha gitt oss mer for pengene? Jeg tror absolutt det.

Vi krever bare å se på Proenza Schouler for å se hva en fremtredende veske kan gjøre for et merke som prøver å bryte seg inn i mainstream -bevisstheten, men det er en bred kløft mellom PS1 så vel som hva vi ser her. PS1 produserte en hel undergruppe av IT-poser i kjølvannet, spesielt Mulberry Alexa, mens denne vesken fremstår som en også-kjørt i den klassiske, ny-minimalistiske klassifiseringen som Celine har pioner. En skarp, stilig også-kjørt, selvfølgelig, men en også kjørt. Vionnets klær er utmerket, så jeg har ingen tvil om at merkevaren vil forbedre seg raskt, men jeg vil holde dollarene mine i lommeboken til det skjer. Kjøp med Saks for 2080 dollar.