Vi opplever en angrep av hårete poufs, så vel som kjendiser er blant de mest rammede. Muligens skilte Karl Lagerfeld X-Mas-gaver til sine kjendisfavoritter litt tidlig i år. Fendi-posefeil er plutselig overalt, i tillegg til at det også er en god del av veskefeil-eske aksenter som gjør metoden sin til posestiler plutselig. Ingenting av dette er en tilfeldighet, absolutt, men det overrasket meg ekstremt mye denne uken.

Bella Hadid
Bella Hadid hadde med seg denne svarte Bulgari Serpenti Top -avtalen med veske til et Victoria Trick Fashion Show som så feiring i NYC, men selvfølgelig kan Bodycon Red Leather -kjolen ha samlet mye mer oppmerksomhet. Showet ble til slutt sendt sist tirsdag.

Elsa Hosk
Elsa Hosks hemmelige veske er en ekte pusler: den er rosa, den er uklar, den er formet mye som Gabriela Hearst Nina. Hva er det? Den har en ekte Fendi eller Miu Miu vibe, men vi kan ikke bekrefte at det heller er.

Gigi Hadid
Legg merke til datoen så vel som tid: Vi har sett utallige små poser de siste 5 årene, men dette er langt det mest funksjonelt ubrukelige. Gigi Hadid hadde med seg denne Furla Micro Metropolis -vesken til middag på Nobu på Manhattan. Det ser ut som om det kan inneholde nettopp to leppestifter. Handle Furla Metropolis Bag gjennom Farfetch.com ($ 378)

Jasmine Sanders
Her er Design Jasmine Sanders, som skal til en feiring i LA sammen med kjæresten. Hun har en Les Petits Joueurs Small Alex -veske, så vel som den rosa Pouf er virkelig en del av designet. Det er ikke en posefeil. Handle Les Petits Joueurs Small Alex Bag gjennom Neiman Marcus ($ 547)

Khloé Kardashian
Her er Khloé Kardashian, og prøver å skjule en pause for døren på LAX når hun nok en gang med sin oliven miljøvennlige Birkin.

Margot Robbie
Margot Robbie hadde med seg denne hentende Black Prada Corsaire -vesken (selvfølgelig aksentert med en enorm Honkin -sekk) mens han gjorde presse for sin nye film i NYC. Er dere menn begeistret for denne Tonya Harding -biopikken? Jeg forstår jeg er. Handle Prada Corsaire Bag gjennom Neiman Marcus ($ 2.220)

Olivia Culpo
Her er Olivia Culpo, som nyter en avslappet spasertur i Vest-Hollywood med en rød, krok-embossed Saint Laurent Sac de Jour. Jeg gleder meg over at damen ved siden av henne med glede tar bilder av paparazziene. Handle Saint Laurent Sac de Jour Bag gjennom Farfetch.com ($ 2.890)

Rihanna
Til slutt, her forlater Rihanna JFK med en av hennes Faves 2017: denne Dior Saddle -vesken.