Da jeg fikk en e -post fra Megs for noen uker tilbake og inviterte meg til et arrangement med Tory Burch (ja, Tory Burch) aksepterte jeg øyeblikkelig. Nå hadde jeg ikke noe konsept hva jeg kunne forvente, ettersom jeg aldri har vært på en så intim begivenhet, enn si en “bloggerfrokost”, som andre bloggforfattere henviste til sjangeren. Imidlertid var jeg likevel spent, spesielt siden jeg nettopp hadde kjøpt et par Tory Burch -kiler, så vel som jeg nå hadde det perfekte stedet å bruke dem.

Da jeg kom til arrangementet på TB -butikken i Meatpacking District, var det utrolig å chatte med andre bloggere, i tillegg til at jeg på samme måte ble bundet til TB -reklamepraktikanten over nøyaktig hvor mye vi elsket Nashe Messenger -vesken. Vi er begge virkelig i allsidighet for øyeblikket, så vel som du kan bruke dette som en stor clutch, en brettet minimessenger eller en utfoldet stor messenger. Hvis du er en så mye fan som vi er, kan du hente den via Shopbop $ 395.

Høydepunktet av arrangementet kom da Tory Burch dukket opp (iført Nashe Messenger -vesken, kan du tro det!?) I tillegg til å hobbe med alle oss bloggere. Hun forklarte sine foretrukne stykker fra sommeren samt samlingene før fallet, samt delte motivasjonene hennes så vel som planer for fremtiden. Heldigvis for oss har hun planer om å fokusere på veskelinjen neste! Hun nevnte også en veske som var i verkene som hørtes ganske spennende ut: en faux øgle hudkoblingsblokk-trykket med et batik-mønster. Hun uttalte at hennes største vanskeligheter var nøyaktig hvordan hun skulle integrere utskrifter, som er en så stor del av linjen, i håndvesker, men denne øglebagen viser bare nøyaktig hvor mye innovasjon som er mulig. Jeg er spent på å se hvor dette utvikler seg;

Når det gjelder Torys fave -stykker fra samlingen, som jeg er sikker på at du er nysgjerrig på, peket hun tre poser som hun elsket. Det aller første var den marine trimmede lerretet foreløpig bære (vi oppdaterer deg når det blir tilbudt på nettet), som er preget med farens husholdningsemblem, som er blitt ombygd som et nytt emblem for hennes linje.

Den neste var denne nautisk-inspirerte lyse sydd bære samt matchende sydd clutch, som hun uttalte at hun liker å bruke til reise- clutchen gir grunnleggende ting som lommebok samt pass. Til slutt liker hun Scarab Resin -koblingen (den er ikke tilbudt ennå, men det ligner på Hadley Resin -koblingen). Ulempen med denne clutchen er at den er ganske tung for en clutch, men i forsvaret er det ikke en uforutsett heft siden den ser tung ut med alle billene på fronten (som jeg tok feil av gyldne egg; ingen kommentar).

Til slutt snakket Tory om motivasjonene hennes så godt som jeg ble overrasket over å oppdage at hun trekker motivasjon fra sine reiser. Vanligvis er hver samling påvirket av en spesifikk tur- for eksempel trekker sommeren hennes fra turen til Dubai, så vel som hennes samling før fallet fra en gang til Venezia. Jeg liker å reise, så dette i et spesifikt hithus for meg- men det var riktignok ganske fantastisk (ok, super spennende) da Tory komplimenterte appellarmbåndet mitt, der jeg legger til forskjellige appeller for forskjellige steder jeg reiser. Så hvis du reiser eller ikke, er Tory Burch en fantastisk metode for å legge litt verdslighet til garderoben din. I tillegg til at jeg ikke kan vente med å se nøyaktig hvordan hun integrerer noen av det verdensomspennende verdensbildet i veskelinjen.

Pssstst! Flere spesielle Tory Burch -bilder som kommer … følg med!