når du ser en petite vattert klaffpose med en kjedestropp som er sammenvevd med samme materiale som selve posen, det er vanskelig å ikke tenke bare på Chanel. Prada -trykte kjedeskulderveske førte ikke umiddelbart den assosiasjonen i hodet mitt. Snarere var min første tanke: “Ooh, fint trykk.”

Hvorvidt du liker denne vesken, henger antagelig i stor grad på om du liker Pradas berømte mønstre, som alltid er skarpe og interessante, i motsetning til jentete eller tradisjonelt pen. Jeg elsker dem, uansett hvor vanskelig de kan gjøre det for å passe en pose som denne i en garderobe. I løpet av varmere måneder tror jeg at jeg kunne få det til.

Mønstervurdering varierer ganske mye basert på personlig smak, så det er like sannsynlig at du vil være uenig med meg om de relative fordelene med det vi ser ovenfor. Og det er bra, fordi jo flere ikke liker det, jo større er sjansen for at den skal selges etter hvert, og jeg trenger at den skal selges slik at jeg kan kjøpe den. Kos deg med denne vesken som jeg kanskje, jeg betaler ikke nesten tusen dollar for noe som ikke er skinn, uansett hvor mye det kan gran opp vårhvitene. Kjøp gjennom Neiman Marcus for 980 dollar.