Det var en spekter av cruise og resort rullebaneshow i høytidshelgen, og mange av våre celeb håndveske runde vanlige vanlige deres vei til Rio for Louis Vuittons. Ikke alle dro selvfølgelig til rullebaneshowene; Noen kjendiser bodde i byen, handlet i favorittbutikkene sine og loafed rundt sine vanlige hjemsøk, akkurat som jeg gjorde. Andre valgte å bruke helgen til å øke sitt A-nivå-spill ved å knosere på noe italiensk mat med andre A-lister. Alt i alt var det en overlegen langhelg med en overlegen liste over valg av celebhåndveske som skulle matche.

Alessandra Ambrosio
Louis Vuitton Twist Bag
Alessandra Ambrosio bar denne Cheetah -trykket Louis Vuitton Twist -veske til Louis Vuitton Cruise 2017 -showet i Rio. LV ser allerede ut til å finpusse sine nye logoer, noe som er bra av meg, fordi jeg personlig hatet de fornyede logoene som først dukket opp på vrien.

Catherine Deneuve
Louis Vuitton City Steamer Bag
Den legendariske franske skuespillerinnen Catherine Deneuve deltok også på LV-showet med en to-farge Louis Vuitton City Steamle. Showet fant sted på Brasils Niteroi Contemporary Art Museum, som generelt er et museum på havet med en gigantisk evighetsbassengfunksjon, så du kan forestille deg, det visuelle var ganske fantastiske.

Demi Moore
Hermès Birkin
Demi Moore ble nylig identifisert på LAX med en liten knallrød Birkin, som virkelig dukker opp med den Mickey Mouse -tee. Hvis du lurer på hva Demi Moore har gjort det i det siste, er avhengig av meg når jeg sier at ingen virkelig vet. Merkelig nok er tabloidene engstelige for at hun “fester for hardt”, generelt fordi hun begynner å vise synlige tegn på naturlig aldring.

Heidi Klum
Gucci Boston Bag
Handle ved hjelp av Gucci
Her er Heidi Klum, handler litt i Vest -Hollywood med en Gucci Boston -veske. Og ja, for å bekrefte mistankene dine, illustrerer disse dekalene at en snømann blir kvalt i hjel av en pyton. Gjør av det du vil.

Jane Fonda
Chanel Classic Flap Bag
Paps fanget opp Jane Fonda mens hun forlot middagen på Dan Tana’s i LA. Som du kan se, bærer hun en knallblå Chanel -klassisk klaff, i tillegg til en hund. Stjerner, de er ikke som oss i det hele tatt: det er helt greit hvis de tar med seg en kjæledyrhund inne i en restaurant.

Mary-Kate Olsen
Raden to for en 13. pose
$ 2.750 ved hjelp av Neiman Marcus
Mary-Kate Olsen ble nylig identifisert shopping på Versace i NYC mens han bar en pose med egen design, raden to for en 13. pose. Det er flere iterasjoner av de to for en, og de er nummerert 10 til 13. Så langt jeg kan si, er den 13. ennå ikke tilgjengelig i butikkene.

Rihanna
Dolce & Gabbana Vanda Fur clutch
$ 6.993 ved hjelp av matchesfashion.com
Ri-Ri spiste nylig med ingen ringere enn Naomi Campbell på NYCs Emilios Ballato. Hun bar en lodne, flerfarget Dolce & Gabbana -veske og hadde på seg en mønstret D&G Caftan for anledningen. Hvis jeg kunne ha vært en flue på veggen, ville jeg studert notater.

Zendaya
Louis Vuitton Twist Bag
Til slutt, her er en mye mer kjendis på Louis Vuitton Cruise 2017 -showet i Rio. Det er Zendaya, som bærer en tidligere versjon av Louis Vuitton Twist enn Alessandra Ambrosios. Kjolen og skoene hennes (ikke sett her) er også Louis Vuitton.