da jeg sendte en lenke til vesken som er avbildet over til Amanda, spurte hun meg: “Kommer rike mennesker hjem blitzed på Dom Pé Rignon fra en natt ute Hos Le Cirque og Impulse-Buy Ugly, overpriset gull- og diamanthåndvesker som resten av oss kjøper solbriller på eBay? ” Jeg lurte på det samme da jeg la øynene opp for denne Roberto Coin Gold og Diamond -vesken. Jeg kommer til utformingen av det litt, men for det første, som bokstavelig talt går på nettet og bruker i underkant av 100 000 dollar på en vare. Gjør folk det? Jeg forstår at det hele er relativt, men i den hastigheten kan du praktisk talt begynne å kjøpe hus med noen få klikk av en mus og hjerneslag eller to av tastaturet. Denne clutchen slår meg som en strengt personlig splurge.

Penger til side, la oss snakke om selve vesken. Roberto Coin er kjent for sine avanserte smykker, men denne vesken er helt kjedelig, og når du vurderer prisen, faktisk litt grusom. Det du får for $ 100 000 er et gull- og diamantarmbånd festet til en glorete gullskinnkobling. Er det det beste vi kan gjøre?

Jeg er ikke i tvil om at armbåndfestet er nydelig. Men uansett hvor mye jeg elsker en god veske, tviler jeg på at jeg noen gang ville valgt 18KT gull. For å gjøre vondt verre, sørget Roberto Coin for å sprute sine glorete, diamant-sprøytede initialer foran og sentrum, slik at alle vennene dine kan dømme deg for hvor mye penger du kastet bort. Stort sett er denne latterlige kveldsposen bortkastet godt skinn, gull og diamanter. Mer info via Roberto Coin.