Jeg har antydet å evaluere Mansur Gavriel -containerposen min for heller en stund nå, så vel som etter å ha tatt den med den siste måneden, er jeg forberedt på å gi deg et omfattende utseende på denne etterspurte vesken. Jeg fikk denne vesken som en gave fra merkevaren så vel som var utenfor ekstatisk for å få hendene på denne perlen. Fargen, Rosa, stammer fra femininitet, så vel som sekken i seg selv har endt opp med å være anti-IT-vesken.

Sjekk ut nøyaktig hvordan Mansur Gavriel -containerpose score i purseonalene våre nedenfor!

Estetikk
Mansur Gavriel -containervesken får en 5 av 5 stjerner for estetikk. Containerposeformen ble ikke gjenoppfunnet av merkets stilduo, men forbrukerfortreder for denne formen kom tilbake full styrke da Mansur Gavriel ga ut denne vesken. For da har mange merker lagt containerposer til vaktlisten, så vel som mens mange er vakre, er Mansur Gavriel -valget det mest gjenkjennelige.

Fargen på denne vesken er enda et WOW -element for meg. Det svarte med rødt interiør er en av de mest etterspurte kombinasjonene, men jeg tror Rosa-rosa er det peneste valget der ute. Jeg har blitt fortalt av mange mennesker nøyaktig hvor deilig vesken min er når jeg tar den med. Det har kommet praktisk talt ut av å styre nøyaktig hvor mange komplimenter denne vesken blir, så vel som på et tidspunkt, jeg trodde at noen forbedret meg, men de forbedret sekken min virkelig.

Det er ikke en haug du kan oppgi om stilen, siden det er nettopp det du tror på når du tror på en containerpose. Den lukkes med en snor, så vel som skinn Mansur Gavriel bruker sin form godt, noe som gjør denne vesken enda enklere å få øye på.

Brukbarhet + ytelse
For meg er en containerpose omtrent som en bunnløs grop. Den høye kroppen av posen (min er den store størrelsen; Mansur gir nå et lite så vel som lite mini -alternativ) gjør det indre romslige, men jeg kan aldri heller oppdage hva jeg leter etter. Når jeg når hånden inn i vesken, trekker jeg ut det andre enn det jeg vil. Lipglossene mine er alltid skjult, telefonen min ser ut til å bli spist av interiøret, så vel som det er mye å grave uten å oppdage hva jeg leter etter.

Posen tilbyr en snap-on mager veske på interiøret i vesken, som du kan ta ut i tillegg til å bruke separat. Jeg har virkelig ikke brukt denne vesken ennå, men jeg kan begynne å sette lipgloss inni så vel som å se om det hjelper meg med å oppdage vanskelig å stille små ting.

Trekkingstoppen av posen er ikke en enkel åpen/nær; Det er selvbånd, som på samme måte kan gjøre det vanskeligere å åpne så vel som å utvide på etterspørsel.

En av oppgangene av brukervennligheten er den justerbare stroppen. Jeg bruker vesken lenge tilstrekkelig til at når posen er på skulderen, kan jeg raskt nå ned for å få noe inn så vel som ut av vesken min. Vesken min så vel som posen er veldig enkel å finne, så vel som jeg liker nøyaktig hvor lenge stroppen kan bli, spesielt for noen så høye som meg.

Kvalitet + bygning

Jeg var virkelig interessert i å se nøyaktig hvordan denne vesken ville holde opp med bruken. Fargen er selvfølgelig bekymringsfull, men jeg kan rapportere at selv med den lysrosa fargen holder denne vesken fantastisk. Jeg er ganske overrasket, for å være ærlig – ikke at jeg trodde det ville høst fra hverandre, men jeg forventet at læret skulle begynne å klø så vel som farger skulle overføre til vesken min mye mye lettere.

Posen min har en belagt kalvfinish, så vel som den har stått testen av ekstrem bruk. Når jeg begynner å bruke en pose på hverdagsbasis, bruker jeg den virkelig. Jeg tar det med til treningssenteret i tillegg til å legge det på gulvet (jeg vet, skrekken!), Pit den i kjøpskurven min i matbutikken, legg den på bord så vel som seter. Denne vesken viser bare litt slitasje på de nederste hjørnene i tillegg til en liten riper på ett sted, men ellers har holdt seg frisk og ren.

Læret var mye mye mer strukturert enn jeg forventet, men det har endt opp med å være noe jeg liker med vesken. Formen som gir stilen holder seg så vel som toppen viser bølgene på snorstoppen som virker virkelig nydelig når du ser på den.

Mansur gir også vegetabilsk solbrun skinn samt tumlet skinn; Vegetabilsk solbrune show slites litt mye mer (jeg har sett Amandas svarte med rødt interiør, så vel som det ser mye mye mer brukt ut enn denne vesken gjør), så vel som jeg er sikker på at det tumlet skinn bare blir finere med slitasje . Jeg er en stor fan av den belagte leggfinishen; Det holder vesken ser nydelig ut.

Posen min har blitt regnet på, fått ting sølt på den, i tillegg til at de virkelig ble brukt i godt over en måned nå, i tillegg til at den fremdeles ser nær helt ny.

Verdi
Posen min koster 695 dollar, så vel som det er en enestående pris. Andre moderne designere på dette kostnadspunktet lager ikke sekkene sine i Italia, så vel som for mange av dem, er den høye kvaliteten under-par, for å oppgi minst. Mansur Gavriel vil være en cosT tur i nær fremtid, men posene forblir fortsatt en ekstremt stor verdi og kostnadspunkt.

Den belagte leggoverflaten er den dyreste; Det tumblede læret er $ 625, vegetabilsk solbrun skinn er $ 495 i tillegg til lerretet, så vel som skinnkombinasjon er $ 445.

Holde kraft
En ekstremt enkel stil så vel som idé har en tendens til å ha mest oppholdskraft når den angår en ganske ny designer. Vi forstår slike som Louis Vuitton raskt så vel som Chanel Reissue alltid vil tåle testen for tiden, men med et nyere merke vil du se etter linjene i designet. En containerpose vil alltid være en essensiell i veskeverdenen, så vel som siden av det, kan det hende at denne vesken ikke alltid er i denne kontinuerlige utsolgte høyden på posemarkedet, men den vil ikke høsten til uklarhet.

Total
Mansur Gavriel Container Bag får 4,3 stjerner i våre Purseonals -rangeringer. Hvis det ikke var både for brukbarheten og funksjonaliteten, ville posen score mye høyere, ettersom hverandre klassifiseringspoeng nær perfekt, om ikke perfekt. Jeg likte denne vesken da jeg først så den, men ikke alltid fikk hypen, men når jeg fikk en for meg selv, endte jeg opp med å oppdage det mye mer enn jeg forventet. Det er enkelt å ha på seg, ser bra ut, så vel som kostnadene er vanskelig å slå, spesielt når andre store designere øker kostnadene med 10% i året.

Følg med på Purseblog for å finne ut nøyaktig hvordan du får hendene på en av disse posene for deg selv – vi prøver alltid å la deg forstå når de endte opp med å være tilgjengelige!