Vi har sett så mange inkarnasjoner av Diane von Furstenbergs Hayworth Clutch, og de har alle innlemmet store detaljer: CEO -versjonen har tykk søm over en lys denim, og en svart Skinn Hayworth har blomster og gullvare.

Dette lilla Diane von Furstenberg Hayworth piggete skinnholdet er litt mindre åpenlyst, men det grunnleggende gullinngående masker perfekt med det glatte fiolette skinnet. Det vil fungere like bra med et sommerantrekk som et vårantrekk, og legge litt glam til den skarpe silke-sommerkjolen eller sexy kveldskjolen. Jeg tenker på det mye mer som en pose for etter mørkets frembrudd, men som en clutch på dagtid? Jeg personlig synes det er nesten umulig for noen lilla veske å være uegnet til dagslys, så jeg synes det er ganske bra, om enn litt sofistikert.

Men min favorittdel av clutchen, langt, er måten jeg tenker at det kan løfte ethvert antrekk på en subtil måte. Den er større størrelse, 15 ″ x 8 ″, gjør det til et øyeblikkelig oppmerksomhetssenter- men størrelsen har også et funksjonelt pluss. Ikke mye mer som sliter med å stappe i bare en leppestift, kredittscore -kort og mobiltelefon! Kom deg gjennom Net-A-Porter for $ 395.