high-end-merker, så vel som detaljister snakker et stort spill om å tilby kjøpere en high-end erfaring. High-end-markedet er overbelastet, så vel som forbrukere har flere valg enn noen gang hvis de vil kjøpe en spesifikk veske: fra et varehus, en butikk, merkets egne butikker, nettstedene til alle typer butikkene, nettsteder som ikke Jeg har ikke murstein-og-mørtelbutikker, eBay, high-end sendingstjeneste … du får ideen.

Mange av disse valgene bringer overlappende lager, spesielt når det gjelder enorme posemerker, så for å produsere lojalitet blant kjøpere, liker mye av dem å snakke opp de immaterielle fordelene med uansett hvilken deres spesifikke kjøpsopplevelse gir-high-end Detaljer. Hvis du bestiller på nettet, her er det minste minimum av det de alle skal gi: gratis frakt, gratis retur, samt et returnettklistremerke som allerede er i pakken. For et luksuriøst kjøp av alle typer pris, i alle slags tider, bør merker og butikker gi det til alle kunder.

Det er 2018, så de fleste på internettforhandlerne forstår at kjøpere ser etter gratis frakt, så vel som de fleste avanserte forhandlere enten gir det gratis hele tiden eller over en spesifikk kjøpesum-vanligvis $ 150 til $ 250. Av disse forhandlerne gir et spesifikt nummer også gratis avkastning på alt du ikke vil beholde. En enda mindre delmengde av den andre gruppen inkluderer en forhåndstrykt fraktetikett i pakken din for å sikre at avkastningen er så smertefri som mulig. I virkeligheten bør hver high-end moteforhandler på nettet gjøre alle tre for alle kjøp, selv om du bare kjøper en leppestift, i tillegg til at jeg ikke vil høre noen form av grunner fra dem om hvorfor de ikke gjør det.

Topp-nivå avanserte produkter har tre ting i sin favør for forhandlere: de er høy margin sammenlignet med andre typer klær; De resulterer i store samlede kjøp, som er en viktig beregning for detaljister; I tillegg til at de sjelden er nedsatte, sammenlignet med andre klær kostnadsnivåer, som hjelper bunnlinjer. I tillegg til ennå har butikker i lavere ende ofte mye bedre forbrukerpolitikk enn avanserte merker så vel som forhandlere. For eksempel tilbyr ASOS gratis frakt, samt avkastning på alle amerikanske bestillinger over $ 40, i tillegg til å inkluderer en returetikett i alle bestillinger, samt det er for å få et par rimelige denim sendt til deg fra England. Det er ingen grunn til at et betydelig amerikansk varehus som Bloomingdales, for eksempel, skal belaste for frakt på innenlandske bestillinger under $ 150. Det er en dårlig klientopplevelse i en omstendighet som skal føles som om du blir bortskjemt.

Ikke bare det, men å betale for frakt på et high-end kjøp har vært en avtale i siste øyeblikk for meg personlig. Nylig pakket jeg en rekke hundre dollar med små produkter til en på internettkjøpsvognen – typen ting som kan sendes i en liten, polstret konvolutt for bare et par dollar, selv ved detaljhandelsutstyr som er langt over For en storstilt forretningsklient som en på internettforhandleren ville betale for å sende den. Da jeg fikk kassen, kom frakt til $ 14 siden kostnadene for handlekurven min. Jeg ble straffet for kostnader mer penger med forhandleren, selv om det ikke ville påvirke den faktiske kostnaden for frakt. Jeg lukket fanen. Når det er så mange på internettvalg tilgjengelig, hvorfor bruke mine disponible inntekter med en forhandler som transparent prøver å suge et par ekstra dollar ut av meg der andre ikke er, spesielt når jeg allerede betaler en premie for å ha en fin erfaring?

Slik at vennene mine er min ta for dagen: avanserte merker så vel som forhandlere som tilbyr på internettkravet for å slutte mulig. Til den prisen betaler vi allerede for det på mange andre måter.

Illustrasjon av Brooke Costello for Purseblog.