I midten av 2007 fant jeg et par Christian Louboutin -vesker som til slutt var skjemmende. På det tidspunktet ba jeg Christian Louboutin om å holde seg til det han vet, sko. Heldigvis lyttet han både og hørte ikke på meg: Oppdatering av håndveske -samlingen for å lage de fantastiske brikkene vi visste at han hadde i ham og gjorde navnet hans til en utfordrer i veskeverdenen.

Nå fortsetter vi å finne Christian Louboutin -vesker som vi elsker. Designene mangler ikke lenger innovasjon. Vi ser kontinuerlig til Christian Louboutin for hverdagsposer, kveldsposer og sporadiske brikker.

Min nye favoritt fra CL er den kristne Louboutin -sekvenserte posen, som virker perfekt passende for i dag, da det er nyttårsaften. Det er et alternativ for enten rød/sølv eller svart/sølv paljetter over hele posen formet hold som har den berømte rød-såled pumpens kysslås lukking. Valget mitt går til det røde/sølvet. Amanda vil vite hvorfor, Ohio State Colors selvfølgelig!

Nyttårsaften handler om Glitz og Glam, det er den beste natten å bruke varer og tilbehør som vanligvis er for utsmykkede. Heldigvis er dette CL -holdet ikke bare en natt bærbar, men vil være et fantastisk tilbehør for mange netter ute. Kom deg gjennom Bergdorf Goodman for 995 dollar.