Dag 3 og Bag 3 er en av posene jeg har brukt mest i løpet av det siste året! Vi introduserer en av vesken min arbeidshester: My Prada Nylon -tilbakeslag. Denne vesken ble bleieposen min etter at jeg hadde Vaughn, og selv om den ikke bare er ment for den bruken, fungerte den fantastisk.

Denne vesken var en gave til Vlad for et par år siden fra teamet på Prada. Jeg skjønte at Vlad og den lille fyren vår ville dele de samme initialene da vi slo oss ned på navnet Vaughn. Denne ryggsekken var bestemt til å bli omgjort til ‘den ene’ da det var på tide å velge en bleiepose. Etter å ha gått gjennom babystadiet med Millie, visste jeg at jeg ikke trengte en bleiepose i tradisjonell forstand av ordet. Jeg kunne få en ryggsekk til å fungere for meg, og å ha hendene fri er en ekstra fordel.

Jeg er en massiv Prada Nylon -fan. Det er lett, enkelt å rengjøre, praktisk, brukbar og viktigst av alt, holdbart. Jeg bruker hovedrommet for alle ting baby: bleier, våtservietter, klær, leker, etc. Det utvendige lille glidelåset var “mitt” for kortet mitt, telefon og bilnøkler. Det er to lommer på lang sidesiden som kan passe til en flaske, og det er enda et lite zip -område på frontklaffen.

Prada var min første premiere designer kjærlighet og vil alltid være et av favorittmerkene mine. Jeg kan ikke snakke veldig nok om Prada Nylon, spesielt om en tid som dette når det er spesielt viktig å rengjøre. Hvis du vil ha en pose tilpasset som denne, tilbyr Prada fortsatt alternativet på herrenes side med brev for å tilpasse ryggsekker, bagasje, etc. Handle denne vesken på Prada.com (men nå ut til en butikk når de åpner opp igjen Spør om personalisering hvis interessert).

Se historiene mine på denne vesken her
[rad] [kolonne størrelse = ”1/2 ″ senter =” nei ”klasse =” ”]

[/kolonne] [kolonne størrelse = ”1/2 ″ senter =” nei ”klasse =” ”] [/kolonne] [/rad]