Noen store gnager kan nylig ha gitt oss grunn til å tro at våren kommer før heller enn senere, men du ville ikke vite det ved å sjekke ut kjendisenes veskevalg. Kjendiser fortsetter å demonstrere et urokkelig engasjement for vinterens favoritt håndveske: svartest svart. Little Black Designer Crossbody -vesker var spesielt populære i forrige uke, selv om litt større svarte satchels også gjorde en solid visning. Våren er kanskje her snart, men det er ikke et eneste blomstermønster eller rosa i sikte.

Dorothy Wang
Chanel Kid Bag
Her er Dorothy Wang, og etterlater den store personen med venninnen EJ Johnson (disse rike barna får virkelig ikke noen kjørelengde ut av sine live-in personlige kokker) og en søt, lys gul fløyels Chanel Kid-veske. Gi det et godt blikk, damer, fordi det er det første og siste utseendet til ekte farge du vil se på en stund.

Gigi Hadid
Saint Laurent monogramme bag
$ 2.750 ved hjelp av Bergdorf Goodman
Gigi Hadid spiste også på den store personen forrige uke med sin Boyfried (eller kanskje bare gode venn?) Zayn Malik. Gigi har en av sine favoritt nye vesker, en sofistikert svart vattert skinn Saint Laurent monogramme -veske, som vi først så henne bære forrige måned.

Hilary Duff
Givenchy Antigona Bag
2.280 dollar ved hjelp av Nordstrom
Og her er Hilary Duff med sin egen nye veske med valg, og handler på Melrose. Som du kan se, favoriserer Hilary for øyeblikket den mindre versjonen av den Givenchy Antigona -vesken.

Kate Upton
Bottega Veneta Messenger Bag
$ 1.450 ved hjelp av barneys
Kate Upton ble nylig identifisert med denne elegante lille vevde Bottega Veneta Messsenger -vesken mens han signerte autografer for fans på LAX.

Lisa Vanderpump
Chanel Frame Tote
Her er Lisa Vanderpump, som forlater en smykkebutikk som er ideelt overfor restauranten hennes, utleieeiendommen Blanca. Hun har en vattert Chanel -ramme. Alt Lisa Vanderpump bærer eller bærer er alltid usedvanlig på merket for Lisa Vanderpump. Det er virkelig bemerkelsesverdig.

Lupita Nyong’o
Zac Zac Posen Eartha Satchel
$ 595 ved hjelp av zappos
Og her er Lupita Nyong’o, og etterlater en opptreden på Today Show med en elegant svart skinn Zac Zac Posen Eartha Satchel. Denne vesken kommer i et stort utvalg av colorways, men denne enkle, solide svarte versjonen er absolutt ikke overvurdert. Du gjør også alt riktig, Lupita; vær så snill å aldri endre.

Martha Hunt
Chloé Drew Bag
1.850 dollar ved hjelp av Saks
Victoria’s Secret Angel Martha Hunt ble snappet og gikk på kjæledyrhunden sin i NYC forrige uke mens hun bar en svart Chloé Drew -veske. Gjør du deg klar til å kaste alt i din personlige håndveske -kolleksjon som ikke er svart? fordi jeg absolutt er det.

Sarah Michelle Gellar
Gucci Soho Disco Bag
980 dollar ved hjelp av Neiman Marcus
Louis Vuitton Monogram Sac Shopping Tote
Til slutt, her er Sarah Michelle Gellar, og tar veien til slapp med en svart Gucci Soho Disco -veske og en Louis Vuitton Monogram Sac Shopping Tote. Er det en sandwich fylt i toppen av Sarahs LV -tote? Tar SMG smørbrød til flyplassen? Stjerner: De kan kanskje komme gjennom flyplassens sikkerhet uten å få de deilige smørbrødene konfiskert.