Værforholdet kryper sakte så mye som seksti grader Fahrenheit i mange deler av landet, så du forstår hva det betyr: På tide å busse ut vårens flanaler! Bare tuller, det er på tide å gå sandalhandel. Sandaler kan fremdeles virke litt ambisiøse for de av dere som måtte skyve snø ut av innkjørselen din over påskehelgen, men jeg garanterer at sandal værforhold kommer, så vel som det kommer raskt. I mellomtiden, sate sommeren din Sandal Lust ved å slippe disse kjendisenes designer sandaler du velger. Vi lover, det er noen gode inspirasjoner nedenfor.

Chanel Iman
Schutz Karlyanna Gladiator Boots
395 dollar gjennom stygg gal
Kjendiser får ta alle de siste sandalstilene for en prøvekjøring lenge før resten av oss. Her er Design Chanel Iman, som går til en Sports Illustrated Swimwear Problem-arrangement i et par semsket skinnhøye støvler fra Schutz i februar i fjor. Barmhjertig er disse langt mye mer budsjettvennlige enn mange ting vi ser på designføtter.

Charlize Theron
Aquazzura Amazon Sandals
695 dollar gjennom Neiman Marcus
Legg merke til: Charlize Therons nydelige, svarte skinn Aquazzura Amazon -sandaler fungerer overraskende godt med pasteller om sommeren. Charlize brukte dette paret til 2015 Social Great Summit i NYC.

Chrissy Teigen
Sophia Webster Delphine Sandaler
$ 650 til Net-A-Porter
Her er mamma-til-være Chrissy Teigen, ved å bruke et kunstnerisk par Sophia Webster Delphine-sandaler mens de hilser fans utenfor LAX. Jeg føler det er viktig å varsle allmennheten om at denne Sophia Webster -stilen på samme måte er tilgjengelig i en leilighet. (Sett inn palmer emoji her.)

Kylie Jenner
Kendall + Kylie Emily Tall Gladiator Sandaler
$ 199 til Nordstrom
Forrige uke brukte Kylie Jenner sandaler av sin egen stil til en Kendall + Kylie Introduction -arrangement på en La Nordstrom. I tillegg til ja, representerer denne Kendall + Kylie -motelinjen den tredje Kendall + Kylie -motelinjen som slippes løs over menneskeheten. (Vi liker ikke det ikke. De sandalene er ganske gode.)

Kylie Jenner
Tom Ford Lace-Up Boots
Handle Tom Ford gjennom Neiman Marcus
Kylie er absolutt en betydelig fan av blonder-up, knehøy gladiatorstil. Akkurat her forlater hun lunsj på smilet i NYC i et par Tom Fords. Tom Ford lager mest sannsynlig de mest unike blonder-opp knehøye støvler i biz.

Rihanna
DSQUARED2 RIRI Sandaler
1.850 dollar til DSquared2
Motebrosene bak DSquared2 kåret disse utrolig Rihanna-passende sandaler etter Riri selv, så av programmet Riri kledde deretter uttalte sandaler på et Travis Scott-show i NYC.

Rita Ora
Stuart Weitzman Legwrap Sandaler
$ 495 til Net-A-Porter
“Legwrap” kan ha vært et mye mer passende navn for Rihannas sandaler, men Rita Oras Stuart Weitzmans inkluderer flere lange fløyelsemede -bånd for å fremheve dine leggere utseende.

Salma Hayek
Gucci skinner hæl sandaler
Handle gjennom Gucci
Til slutt, her er Salma Hayek, på vei inn for å gjøre opptreden på Kimmel i et par ekstra eksklusive glitrende blokkerte klukkis som ikke tilbys massene ennå. Som du mest sannsynlig er klar over, driver Salmas andre halvt Guccis morselskap, så vel som Salma utelukkende ansvarlig for å ha vettet en forferdelig god del av merkets nyeste varer.