Få kan gjøre et moteshow som Nicolas Ghesquière samt Louis Vuitton, samt denne sesongen hadde merket sitt show på et ikonisk parisisk landemerke: The Louvre. Den lyse, luftige presentasjonen inneholdt en mengde nye poser, alle påvirket av eldgamle romersk så vel som greske tider. Ghesquière så tilbake på gullalderen, eller opplysningens alder, da hva som ble uttrykt så rent. Det var de epoker som forfalsket essensen av sivilisasjonen slik vi forstår den, så vel som denne samlingens estetikk er avhengig av disse forestillingene når Ghesquière tar fatt på en reise tilbake i tid.

Louis Vuitton FW 21 -kolleksjonen har en rekke vesker både nye så vel som gamle, inkludert former som The Keepall, Alma, Dauphine og Small Malle. Mange av posene integrerer delikate kunstverk av italienske Atelier Fornasetti. LV X Fornasetti-kapselet inkluderer gjentakelser av Louis Vuittons ikoniske monogram med håndtegnede illustrasjoner i tillegg til skinnvesker preget med skulpturelle ansikter.

Ghesquiere gir også en ny form, kalt Troca, som har overdrevet brodert damier vattert skinn samt en avtakbar kjede. Verktøyet Crossbody fra våren vises også på rullebanen igjen, denne gangen med eksotiske detaljer. Utility -stilen utvides videre i denne samlingen så vel som lommen som skisserer vises på en skulderveske med kontrastfarger så vel som materialer. Vis poser fra samlingen nedenfor.

[Bilder via Louis Vuitton]