Vi vet alle hvor nydelige Bottega Veneta Intrecciato vevde poser er, men mange mennesker føler at merkevarens enkle gode utseende ikke passer deres personlige stil. Jeg kan ikke klandre noen for at jeg vil ha noe mer, og mens Bottega har gjort en fin jobb med å blande sammen deres estetikk nylig, har jeg fått et vevd alternativ for folk som liker noe litt funkier.

Vanessa Bruno Fringe Sack er full av bohemsk tekstur og visuell interesse på en måte som kan være litt mye for folk som foretrekker Bottegas mer tradisjonelle poser, men det kan være perfekt for folk som liker å komme med en uttalelse. Jeg tror at vi alle vet på dette tidspunktet at en uttalelse er det jeg foretrekker.

Det knyttede mønsteret til frynsen gir tekstur på toppen av tekstur, og i en lysere farge kan gittereffekten ha vært over toppen. I svart ser imidlertid posen rik og berørbar ut, og jeg vil holde den i hendene mine, slik at jeg kan undersøke dens vanskeligheter på en mer komplett måte. The Fringe gir den siste stansen med bohemsk bluss, og selv om jeg ikke er tilhenger av Fringe som et generalisert konsept, tror jeg det fungerer i denne sammenhengen.

Ikke bare er vesken visuelt behagelig, men jeg tror den også ville være ganske funksjonell. Vevet skinn har en iboende slouch til det fordi strimler av skinn gir mulighet for mer bevegelse enn det faste materialet, og denne vesken vil synke vakkert når den bæres av skulderen. Stroppene ser sjenerøse og behagelige ut, og den nøytrale fargen betyr at denne vesken, til tross for dens vanskeligheter, vil gå med et bredt utvalg av ensemblealternativer. Kjøp gjennom Shopbop for $ 1494.