, den er overordentlig uvanlig at jeg surfer på en moteforhandlerens nyankomne, så vel som å tro for meg selv, “Whoa, det er mye.” Selv når det gjelder moderne design, ser vesker vanligvis mer eller mindre så kostbare som de er, så vel som når de ikke gjør det, prøver vi å dokumentere moteverdenens uvanlige store verdier i så mange detaljer som mulig. I går ettermiddag oppdaget jeg en som fortjente et eget kjøpsvarsel: Den nye Cambridge Satchel Poppy Top Handle Bag.

Cambridge Satchels vesker ser nesten alltid mer kostbare ut enn de er siden merkevaren bruker glatt skinn i tillegg til pinner med strukturerte, tradisjonelle stiler, som er ganske uvanlige til et kostnadspunkt som ofte omfavner mykere, slouchier-poser som sjarmerer til yngre, mer lagt Tilbake kjøpere. Disse markedstendensene kan gjøre det å oppdage en avansert skinnveske under $ 250 litt vanskelig, men Cambridge Satchel er alltid en pålitelig kilde, i tillegg til dette nye topphåndtaket er merkets fineste innsats ennå.

Posen er mellomstor så vel som ubegrenset, noe som vil gjøre den til en solid, lett arbeidspose så lenge du ikke krever å ta med data eller en bærbar datamaskin. I tillegg til det sjenerøst størrelse topphåndtaket, har posen på samme måte en avtakbar skulderstropp, som øker allsidigheten, så vel som også gjør at den føles litt mer moderne. Akkurat nå har Shopbop det på lager i både tradisjonell svart og dyp burgunder for den enormt rimelige kostnaden på 195 dollar.

Cambridge Satchel Poppy topphåndtak
$ 195 via butikkbop

Cambridge Satchel Poppy topphåndtak
$ 195 via butikkbop