Vi har en kategori for tilbehør som sjelden blir brukt på Purseblog. Beklager for å forsømme en perfekt passende kategori for nettstedet vårt. I dag vil det endre seg ettersom jeg vil gi deg et tilbehør til å gå over og sørge for å fortsette å gi deg designertilbehør i fremtiden.

Hele Purseblog -teamet har MAC -bok -bærbare datamaskiner som vi ikke tillater å forlate sidene våre. De er slått opp, brukt og brukt litt mer, men jeg kan ikke si at de er mishandlet. De er rett og slett godt elsket. Jeg har den normale bærbare saken fra Incase (VLAD og det begge deler). Det er grunnleggende og ganske kjedelig, men får jobben gjort. Jeg vil ha noe med mye mer karakter og pizazz, og det er grunnen til at Fendi Neopren -bærbare saken fanget blikket mitt.

Her er avtalen: Hvis du liker Fendi og du elsker fargen rosa, vil du like denne saken. Glemte også å legge til, du må ha en 13 ″ bærbar PC. Vlad har en 17 tommer, jeg har en 15 tommer, Shannon har en 15 tommer, og Amanda har en… ..? Kanskje hennes er 13 ″, og det vil fungere med denne saken. Ellers er denne saken for mindre bærbare datamaskiner. Jeg trenger en betydelig bærbar PC for så mye bruk jeg får med den, og en 13 ″ skjerm vil rett og slett ikke få jobben gjort.

Etter størrelsen er det fargen og preget Fendi -logo -debakel. Som jeg påpekte ovenfor, hvis du elsker Fendi -logoen og du elsker Hot Pink, er denne saken alle slags perfekte. Hvis du ikke gjør det, er det ikke mye annet å si om denne saken. Virkelig, hva annet kan du si om en laptop -sak? Jeg er ikke sikker på hvor beskyttende på den bærbare datamaskinen din vil være hvis du skal slippe den med denne designervesken. For prisen vil jeg definitivt håpe den var like beskyttende, om ikke mer, enn de normale tilfellene av oss av oss kjøper. Få ved hjelp av netto en portør for $ 430.

Så ville du få denne saken?