Det er på tide å ta farvel med Mulberry Alexa -vesken. Designet, som har eksistert med tanke på at 2010 og inspirerte en ganske vanvidd etter debuten, gjelder slutten av levetiden som en del av endringene som blir gjort i merkets tilbehørsmetode under den nye designeren Johnny Coca.

Mange mennesker vil savne Alexa, inkludert flere titalls som for tiden hyller det og planlegger sine siste Alexa -anskaffelser på PurseForum. Selv om du ikke er en Alexa -fan, kan du sannsynligvis forholde deg til følelsen.

Produkt churn er en del av mote; Et veldig, veldig lite antall posedesign kommer til og med til seks-årsmerket som Alexa, og langt færre fortsetter i evighet som Chanel Classic Flap eller Louis Vuitton Speedy. Det indikerer at et sted langs linjen har mange bagelskere sett en av favorittene sine gå ved veikanten.

Har du en pose som du savner spesielt? Gi oss beskjed i kommentarene, og hvis du søker å få tak i en Alexa i siste øyeblikk, er det fortsatt et par på lager på Mulberrys nettsted, til salgs for $ 1.232.