Amanda så godt som jeg har snakket om det ganske litt, men akkurat nå er det en så interessant tid for nye poser i under 1000 dollar. Det er så mange merker som produserer geniale design, så vel som jeg har endt opp med å være besatt av å oppdage dem. Jeg dekket allerede noen av mine foretrukne merkevarer å se på i år, så vel som et av merkene jeg inkluderte, jeg har endt opp med å bli ganske begeistret for.

Gå inn i Wandler, det Amsterdam-baserte merket som nå er brakt på Net-A-Porter i tillegg til å lage bølger i vesken. Jeg personlig er i like med Wandler Hortensia -vesken. Jeg inkluderte denne vesken i runden min tidligere i år, men den nylige nedgangen på Net-A-Porter har fargekombinasjoner som får meg til å svi.

Merket ble bare etablert i 2017, så vel som mange andre nye merker, det har fått en stor mengde fot via Instagram. Jeg har sett posen på folks armer på appen, så vel som det er akkurat slik jeg først ble hekta. Hver stil er håndlaget i Italia, så vel som skinnet så vel som farger virker upåklagelig godt laget.

Formen på Hortensia er ekstremt unik, så vel som jeg tror det er et element som mange nye posedesignere honer inn på: produsere en form som er helt vår. Siden av dette, når jeg ser den nesten halvmåre formen på posen, erkjenner jeg den øyeblikkelig som Wandler. Jeg har ikke sett denne vesken personlig, så jeg har nådd ut for å se om jeg kan få en presseprøve til å gjennomgå, men dimensjoner ser ut til å treffe den perfekte-hverdagssykkelen (23,5 cm h x 34cm w x 6cm d ). Det er et topphåndtak eller en justerbar skulderstropp, som for meg generelt er et must, så vel som interiøret har to rom for å holde eiendelene dine organisert.

Det er et par nett-en-porter spesielle colorways som jeg svir over, inkludert denne rosa versjonen som er en trifarget kombinasjon av rosa, rødme, så vel som sand, så vel som det er dette nøytrale valget med sand, taupe som som I tillegg til hvitt skinn, så vel som denne blå versjonen som bare er drømmende. Et valg jeg liker er denne myntefargen, siden den ser forfriskende ut og da er det denne lysrosa, burgunder så vel som Sage Trifecta som er guddommelig.

Handle alle Wandler-vesker på net-a-porter.com.