Christian Louboutins røde såle er ikonisk. Mens mange avanserte kjøpere kan erkjenne denne unike rødfargen på en kilometer unna, startet fargen virkelig med neglelakk, så vel som nå har det endt opp med å bli en polering når det igjen.

I 1993 jobbet Christian Louboutin med Pensée -skoen, som ble påvirket av Andy Warhols “Flowers.” Etter fullføringen følte Louboutin at noe var av, så vel som det som skjedde videre, er det som har gjort ham til en slik legende. Louboutins assistent Sarah malte neglene rødt i studio, så vel som designeren lånte sin røde polering for å male den nye designsålene. Et ikon ble født.

Da designeren tok en beslutning, var det på tide å ta merkevaren hans inn i appellmarkedet, er det ingen overraskelse at en rød neglelakk virket som den eneste metoden å starte.

Jeg dro til Saks på dagen for Rouge Louboutin -utgivelsen, så vel som jeg til og med lekte med konseptet om å få denne ettertraktede polishen for meg selv. Til slutt tok jeg en beslutning om å gjøre kjøpet, så vel som, noe eksperiment som setter denne high-end-polsken på prøve, så vel som her er nøyaktig hvordan det plasserte i talkshoes-attester:

Estetikk

For denne kategorien var det mye fornuftig å basere denne endelige poengsummen på både estetikken til polishen i tillegg til flasken.

Flaske: Denne unike så vel som arkitektoniske flasken etterligner hva Louboutin -merket står for: Sexiness tatt til sin rasjonelle ekstrem. Rouge Louboutin-hetten står på åtte centimeter for å matche merkets største hæl noensinne, ballerina ultima, som ble produsert i 2007. Flasken er like spesiell som fargen inni, med sitt to-tone Ombré-glass så vel som flerfasettert form. Denne flasken er helt fantastisk så vel som i motsetning til noen form for andre i samlingen din, garantert.

Polish: Vanligvis liker jeg ikke rødt på neglene. Jeg er ekstremt blek, så en strålende rød mot min bleke hudfarge appellerte aldri til meg. Da jeg tok en beslutning om å teste en av Louboutin -nyanser, forsto jeg imidlertid at jeg ville angre på at jeg ikke prøvde signaturen rødt, så vel som jeg er glad jeg tok det valget. Denne fargen var lys mot min hudfarge, men den var ikke overveldende i metoden som andre røde neglefarger ofte er. Det er en ekte rød uten skjult under toner.

Jeg ble fortalt når jeg kjøpte at dette var den mest ekstremt pigmenterte neglelakk på markedet, så vel som salgsrepresentanten forklarte at to strøk med denne poleringen tilsvarer 20 lag med rutinemessig neglelakk. Etter at jeg brukte den aller første pelsen på neglene mine, kunne jeg øyeblikkelig fortelle at denne poleringen var mye tettere enn noen form for annen polering jeg har prøvd eller eid.

Nå for det enorme spørsmålet: sponde det? Uansett hvor elegant det er, er dette fremdeles neglelakk, så ja, det fliset. Jeg observerte den foreløpige brikken etter den fjerde dagen. Jeg var i stand til å bruke denne fargen litt over en uke før brikkene endte opp med å bli ekstremt merkbar. Bortsett fra sjetongene, var det jeg likte mye med denne poleringen den langvarige glansen. Normalt etter en manikyr. Den foreløpige strålingen blekner etter en dag eller så. Denne Rouge Louboutin -skyggen holdt sin utstråling i over en uke, noe som fikk den til å se ut som om jeg brukte en gelmanikyr.

Jeg trodde fjerningsprosessen for denne livlige skyggen skulle bli vanskelig, men jeg ble positivt overrasket. Denne fargen var ikke vanskelig å eliminere i tillegg til at de ikke misfarget noen form for neglene mine. En seier, totalt.

Konstruksjon

Et av de fremtredende elementene i denne neglelakken er den forlengede hetten. Selv om du kanskje ikke blir brukt til å male neglene dine med en hette som dette, ligner det på en kalligrafi -penn, så vel som å holde hetten føltes ekstremt naturlig. Du er i stand til å forstå denne stilken som om du holdt en penn, noe som ga meg maksimal styring når jeg maler, så vel som jeg til og med observerte at jeg gjorde få feil. Nok en fordel av denne poleringen: Siden den tette formelen er det dannet ingen luftbobler, noe som er et problem jeg noen ganger legger merke til med andre neglelakker.

Denne poleringen har også en trekantet børste, som er et underhypet aspekt av emballasjen siden den absolutt gjorde applikasjonen enklere. Jeg observerte at jeg var i stand til å få en mye mer presis applikasjon i nærheten av neglebåndene mine, som absolutt er et av problemområdene mine når jeg gjør en DIY -manikyr. Mellom den lange hetten så vel som den tykke formelen, ser denne fargen feilfri ut. Selv om du ikke er den aller beste til å gjøre dine egne negler, har denne Louboutin -lakken deg dekket.

Verdi

Dette er det desidert største tvistsområdet når du går over denne neglelakk. Enhver type av Loubouitn -neglefargene vil koste deg $ 50 (bortsett fra $ 675 Special Edition Starlight -flaske, men du allerede sjekket ut tankene våre om denne saken). $ 50 er absolutt mye penger for en neglelakk. Det som imidlertid fikk meg til å velge å få dette til, var at jeg forsto den høye kvaliteten jeg ville bJeg kom før jeg selv prøvde det.

Selv om jeg var usikker nøyaktig hvor lenge poleringen ville vare (og det var en av de viktigste grunnene til at jeg ønsket å teste den ut), forsto jeg at både produktet og opplevelsen ville være en hyggelig så vel som ekstravagant. På slutten av dagen er det pengene dine så vel som bare du kan velge nøyaktig hvordan du ønsker å bruke dem, men hvorfor du kan velge å få high-end neglelakk er mest sannsynlig nøyaktig samme grunn til at du velger å bruke hundrevis , om ikke tusenvis, på high-end vesker og sko: for opplevelsen, eksklusivitet og kvalitet.

Jeg angrer ikke på at jeg har fått denne poleringen i det hele tatt. Jeg liker fargen, det er en enkel applikasjon så godt som den har en spesiell flaske. Ville jeg fått mye mer i fremtiden? mest sannsynlig ikke. Imidlertid hva jeg vil si, jeg er sikker på at vi alle har brukt $ 50 på dumere ting, så en engangs får sannsynligvis ikke gjøre deg til å grimase noen type mye mer enn ditt siste impulskjøp.

holde kraft

Denne tradisjonelle røde skyggen har nådd berømt tilstand i fottøy, så jeg har ingen tvil om at denne neglefargen vil bli klassifisert nøyaktig samme metode i årene som kommer. Den unikt bygde flasken vil mange sannsynlige endte opp med å være en samlerartikkel, så vel som hele Louboutin Appeal Collection vil sannsynligvis lykkes med å tappe på high-end-markedet som for merkets over-the-top estetikk. Til tross for at de ganske høye kostnadene identifiserer seg for neglelakk, er dette fremdeles den rimeligste metoden for ambisjonskunder å få et stykke av Louboutin -kaken.

Total poengsum

Totalt sett ga jeg denne Rouge Louboutin A 4. Den eneste ulempen med denne neglefargen er prisen. Det er bratt for neglelakk, men jeg angrer ikke på min mindre splurge. Det var en glede å gjøre neglene mine med denne forlengede hetten, så vel som fargen er tradisjonell så vel som tidløs. Jeg likte metoden fargen så mot min rettferdige hudfarge, så vel som den ikke skader at fargen samsvarer med de nye så Kates.

Kjøp din Rouge Louboutin neglefarge med Christian Louboutin eller Saks for $ 50.

Ikke unnlater å huske å sjekke ut mye mer om dine foretrukne skosmerker på talkshoes!