Nye veskelinjer introduserer hele tiden, men det er ganske uvanlig at en person kommer til som virkelig er verdt å se på, enn si verdt pengene. Etter å ha sett tilbehørskolleksjonen hans utvikle seg i en rekke sesonger nå, kan jeg trygt oppgi at Jason Wus vesker er det ekte tilbudet i alle forstand.

Høst kan være lenge, men for en så stor pose som Jason Wu Miss Wu bærer i en sesongløs skygge av granat, vil jeg foreslå at du begynner å planlegge nå. På mange måter minner denne vesken meg om Prada Restricted Edition Runway til miljøvennlig bære som merket som ble opprettet for Net-A-Porter, bortsett fra med bare litt mer polsk. Læret er skinnende så vel som glatt i stedet for matt så vel som kornet, så vel som den emaljelagte maskinvaren gir en subtil påminnelse om hvem det var som designet posen. Jeg kan ikke hjelpe meg som den lunefulle Wu’s Bit Owl -logoen.

Jeg forstår at det kan være litt vanskelig å bli begeistret over en flott daglig veske, men dette er den typen stiler som betaler utbytte når du eier dem. Visst, forseggjort dekorerte minibags samt koblinger konstruert av delikate eller eksotiske materialer kan være mer fascinerende øyegodteri, men dette er den typen bære som vil være både trendy og praktisk i mange år fremover. Wu’s vesker er ikke underverker med en sesong, noe som ikke er noe jeg kan oppgi for noen av hans stil samtidige. Forhåndsbestilling med Bergdorf Goodman for 2495 dollar.