Det har gått en liten stund fordi jeg evaluerte en L.A.M.B. veske. Det er ikke gjort med vilje. I all virkelighet synes jeg at jeg stirrer på L.A.M.B. Vesker på daglig basis. Jeg elsker å se dette merket utvikler seg. Posene er ikke bare høye og motbydelige, de er faktisk bærbare.

Mens posene er bærbare, gir de fortsatt en veldig tydelig uttalelse. For det meste burde du vite at du ikke vil ha en kjedelig svart pose. Selv når posen er litt lav viktig i L.A.M.B. Designverden, den pakker fortsatt ganske mye.

Tildelt L.A.M.B. Ultraviolett Briolette skinnveske er ikke noe jeg vil nå etter, jeg kan sette pris på designelementene. Ved første øyekast trodde jeg at vesken var laget av patentskinn, men det er den faktisk ikke. Absinthe skinndesignet har kontrasterende glidelåsdetaljer. Og egentlig, når sist du hadde en pose med “absint” skinn? Min gjetning er aldri. Nok en gang, så unik. Det er et avtakbart stropp (6 ″ dråpe), snaplukking og posen er foret med faille på bomull. Denne vesken er bare noe annerledes uten å være for der ute for deg konservative håndveskeelskere. Ikke verst. Kjøp gjennom Saks for $ 195.