Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg ikke ble født med det medfødte ønsket om å eie designerhåndvesker. Min veskeavhengighet er en som har utviklet seg over tid. Faktisk klandrer jeg megs. Hun har alltid vært interessert i de nyeste, hotteste og mange utrolige vesker der ute. Så over tid begynte jeg også å ta merke til.

Men nå, når jeg ser tilbake, kunne jeg virkelig ha brukt en veskeinngrep i en mye tidligere alder. Jeg fortsetter å komme over poser som ville vært ideell for videregående skole eller høyskoleår. Denne vesken er en av dem.

Marc av Marc Jacobs Bow Wow Wow Big Percy Cross Body Bag appellerer til de yngre generasjonene mye mer enn eldre, men det er OK. Denne vesken er en som vil være en flott gave til den stilige unge kvinnen i familien eller vennekretsen din.

Det er noe iøynefallende ved den lilla rullestein-tverrkroppen med perforert panel, plissering og vridd knutedetaljer foran og bak. Kommer over denne vesken oppdaget jeg fargen og den vridde knute som detaljerer praktisk talt samtidig. Farge og detaljkombinasjonen er ung, hofte og praktisk. Et justerbart stropp med en 24 ″ dråpe vil passe alle komfortabelt. Selv om jeg sannsynligvis ikke ville bære dette selv nå, er det en så søt veske! Kjøp gjennom Shopbop for $ 278.