som alltid, kjendiser hopper pistolen bare litt med sine knapt sesongbaserte veskevalg, men vi kan tilgi dem, fordi en god del av dem bor i La. Los Angeles kan like gjerne eksistere i et biodom – det er hvor langt fjernet det er fra årstidene vi ser på østkysten. Og det er ikke engang med å ta imot alt annet som er annerledes med LA. Nok et sesongskifte som fortsetter å skje hver vår uten noen merkbar grunn: Vesker blir mindre, og kjendiser klamrer seg fast til nye minis fra Alexander Wang og Saint Laurent som om alle deres favorittgargantuanske designer totes fra februar aldri engang eksisterte.

Alessandra Ambrosio
Saint Laurent Beach Tote
$ 795 ved hjelp av Net-A-Porter
Her forlater Alessandra Ambrosio Lax, og kommer tilbake fra et sted spesielt kaldere, men likevel på en eller annen måte fremdeles Beach Tote-passende?

demi Lovato
Saint Laurent Lipstick Cam Bag
$ 1.990 ved hjelp av FWRD
Demi Lovato ble nylig identifisert med eksen sin, Joe Jonas, i Vest -Hollywood. Hun bærer en søt, leppestiftmønstret Saint Laurent-veske, og jeg vedder på at du kan gjette hvem som får henne til å være på topp.

Emma Roberts
Balenciaga Papier A6 Tiny Tote
1.395 dollar ved hjelp av Balenciaga
Emma Roberts ‘vesker blir bare mye mer og mye mer mini. Her er hun med en liten Balenciaga -papir A6.

Juni Ambrose
Hermès Birkin
Her er kjendisstylisten June Ambrose, og etterlater Polo Bar i NYC med en svart, småsteinskinn Birkin. Dette utseendet virker litt på nesen for å spise på et Ralph Lauren-spisested, men når du er i polobar …

Kendall Jenner
Givenchy Logo Antigona Bag
Handle Givenchy ved hjelp av Neiman Marcus
Paps identifiserte Kendall Jenner som bar denne nye Givenchy -logoen Antigona -vesken mens han fikk kaffe på Alfred i LA. Kendall var en av de første kjendisene som mottok denne vesken da den debuterte tilbake i januar.

Kirsten Dunst
Louis Vuitton Vivienne bærepose
Her er Kirsten Dunst, som ankommer for en opptreden på Jimmy Kimmel. Hun har en sjarmerende Louis Vuitton -veske som hun har eid og elsket med tanke på det i det minste desember. Jeg er mye mer betatt av hennes vakre broderte kjole skjønt – kjenner noen personer designeren?

Rosie Huntington-Whiteley
Mansur Gavriel Bucket Bag
$ 695 ved hjelp av Barneys
Dette er absolutt et av våre mange sjokkerende håndveskevalg i uken: det er Rosie Huntington-Whiteley, og handler på Fred Segal i Vest-Hollywood med en blekrosa Mansur Gavriel Bucket Bag. Rosie har latterlig avanserte smak (det paret godt med hennes latterlig avanserte liv), og jeg er ikke sikker på at vi noen gang har sett henne bære noe så upretensiøst og (relativt) rimelig.

Zoë Kravitz
Alexander Wang Small Rogue Bag
$ 975 ved hjelp av Net-A-Porter
Til slutt, her er Zoë Kravitz, og tenker på sin egen tjeneste i NYC. Hun har en helt ny Alexander Wang -veske som virkelig maksimerer sølvmaskinvaren per kvadrat tomme. Du kan lese mye mer om Alexander Wang Rogue, her.