hvis du er rutinemessig besøkende på bloggen, har du mest sannsynlig lagt merke til at det er et ganske varmt sekundært marked for vesker akkurat nå, spesielt når det Kommer til merker med tett administrerte produktforsyninger som Hermès, Chanel samt Louis Vuitton, som ikke tilbyr varene sine med tredjepartsforhandlere. BusinessWeek har nylig sett på sekundærmarkedet for high-end produkter, samt bekreftet hva folk i markedet allerede visste, anekdotisk-det er penger som skal tjenes.

Ikke bare har auksjonsboliger som Heritage så vel som Christies kommet seg inn i high-end pung-spillet i en betydelig metode de siste par årene, men nye virksomheter som den ekte virkelige så vel som Vestiaire Collective har oppdaget betydelig suksess mens de i stor grad glemmer den Collectible klokker så vel som fine motesmykker som utgjør brorparten av det 19 milliarder dollar verdensomspennende high-end videresalgsmarkedet. BusinessWeek rapporterer at skinnprodukter så vel som klær utgjør rundt 4 milliarder dollar av det markedet, så vel som det ikke er noen fjerningsleder i området ennå.

Det som er klart, er at du kan ha en gullgruve fylt på baksiden av skapet ditt, ubrukt så vel som glemt. Hvis du har en pose fra et stort merke som ble laget de siste 10 årene, kan du mest sannsynlig få minst en rekke hundre dollar ut av det, selv om det er litt datert. Hvis du har en tradisjonell pose fra Hermès eller Chanel i god stand, kan det hende du kan hente inn hele kjøpskostnaden, pluss litt ekstra.

Videreselger du posene når du er ferdig eller holder på dem?