Når jeg tror på en pose jeg vil ringe et “beste spill”, er det en nyttig, enkel stil som kan i form til en god del forskjellige kvinners liv så vel som Det kommer til en rimelig pris av det du får. Vasic Collection Steady Satchel passer perfekt til det: den splitter nye vesken fra One 2016s moderne merkevarer å se er en generell arbeidshest for en tre-sifret kostnadskode.

Det aller første som trukket meg til denne vesken er fargen. Det er mange svarte, solbrune, grå så vel som burgunder totes tilgjengelig for gode priser, men marineblå er en ofte oversett farge for poser. Det gjør alle typer stil litt mer interessant, men det gjør det uten å endre stilen i en metode som vil gjøre den upassende for selv det mest konvensjonelle kontoret. Navy er tross alt nøytral og sofistikert; Det er bare ikke heller som ofte brukt på vesker som sine nøytrale.

Det som virkelig hektet meg, var sekkens dimensjoner. Posen er litt dypere enn den typiske bærer av denne størrelsen, noe som gjør at posens interiørkapasitet er eksponentielt mer allsidig for dagliglivets nødvendigheter som lunsj Tupperware. Alt i alt sørger denne vesken for en ganske utmerket arbeidsutstyr.

Du kan hente en av dine egne for $ 600 via Shopbop.