Da Reed Krakoff suspenderte operasjoner i mars 2015, lovet merkets navnebror -designer at det ikke ville være det siste vi hørte fra selskapet hans. Litt over et år senere er han tilbake, men på et helt annet prisnivå. Reed vesker, lite tilbehør og klær som ble lansert denne uken på Kohl’s Online, og linjen synker i butikken 21. april. Hvis du var en Krakoff-fan under merkets korte løp, kjenner du kanskje igjen noen ting.

Linjen inkluderer tre pose- og tilbehørsfamilier som også gikk ut i Krakoffs luksuslinje: bokseren, Atlantique og RK40. Selv om disse iterasjoner av syntetisk lær maksimeres ut på $ 129, er mange av dem [identiske med] deres fire-sifrede inspirasjoner i proporsjoner, detaljer og generelle utseende. Materialene er kanskje ikke så fine, men det estetiske resultatet er ikke så langt unna.

Linjen vil trolig irritere mangeårige Krakoff-klienter, hvis $ 2000 poser plutselig ser ut som om de kom fra en massemarkedsbutikk, men det er også et bevis på at personlig stil ikke trenger å være den eksklusive provinsen av de velstående. Hvis lavprisselgere gjør det til deres prioritet å tilby kvalitetsprodukter, kan de som ikke kan betale en premie fremdeles føles som om de ser best ut.

Utover selve lanseringen er imidlertid denne høyprofilerte Kohls kollaps en sterk ledetråd som Krakoff ikke har til hensikt å komme tilbake til luksusmarkedet under sitt eget navn; Luksusforbrukere er veldig følsomme for merkevarebygging, og det å selge designene hans til de opprinnelige prisene ville være i hovedsak umulig mens deres vassmerkede kolleger er tilgjengelige for 80 eller 90 dollar i evighet.

Sjekk ut de tre store pose -gruppene fra linjen nedenfor eller handle hele utvalget gjennom Kohl’s.

Reed Atlantique -vesker
$ 15 til $ 129 gjennom Kohl’s

Reed bokserposer
$ 15 til $ 119 gjennom Kohl’s

Reed RK40 poser
$ 15 til $ 129 Va Kohl’s