ofte må jeg tro på en ny pose eller samling en stund. Det er situasjonen med dette spesifikke settet med Louis Vuitton Pre-Fall 2018-vesker, som dukket opp på merkets nettsted omtrent en uke tilbake, så vel som jeg har sjekket ut i en fane med tanke på det da, og vurderer nøyaktig hva som skjer med dem. Jeg er fremdeles ikke sikker, men det er på tide å snakke om dem uansett.

Håndvesker eksisterer på alle typer kontinuum, så vel som en av dem er et kontinuum av forbrukervennlighet. I den ene enden er det enkle, hovedsakelig kunstløse vesker, laget for å tilby store mengder til kjøpere som som avanserte produkter, men er urolige, inkludert seg selv i de ofte vanskelige estetikken som utgjør Capital-F-mote. I den andre enden er det rare poser hvis hele poenget er å legemliggjøre et slags konsept med høy konsept om den kulturelle zeitgeisten, ofte på bekostning av stor salgbarhet og høyt salg. Disse Louis Vuitton -posene, som er strukturelt tre av merkets mange fremtredende stiler fra Nicolas Ghesquiere -tiden, vil online på begge ytterpunktene i dette spesifikke kontinuumet.

Som du sannsynligvis allerede har antatt, er disse posene-navne Epi-lærversjoner av byens dampbåter, vri så vel som små boite chapeau-vesker-alle pyntet med illustrasjoner av forskjellige lavteknologiske dingser, som tradisjonelle klokker, lightere og hva hva ser ut til å være en walkie talkie. Jeg antar at vi er ment å tenke på disse tingene som objekter, med deres visuelle fortrolighet som tar plasseringen av standard pynting. Hvis blomster kan være et trykk, hvorfor blir ikke andre fysiske ting behandlet på samme måte?

Responsen på den bekymringen er mest sannsynlig fjernet fra posene: Resultatene er litt vanskelige, i tillegg til at jeg ikke er sikker på nøyaktig hvor mange mennesker ville i form av en av disse til hverdagens garderobeoppgaver som ellers ville bli håndtert etter poser med nøyaktig samme form. Det er klart at noen ikke har et slikt problem med disse bekymringene, men alle tre versjoner blir tilbudt. Inspiser dem nedenfor.

Louis Vuitton City Steamer Bag
4 450 dollar ved hjelp av Louis Vuitton

Louis Vuitton Small Boite Chapeau Bag
4 400 dollar ved hjelp av Louis Vuitton

Louis Vuitton Twist Bag
3 650 dollar ved hjelp av Louis Vuitton