i forrige uke var ganske døsig, og mens mange av oss som var ute av makt og ulempet av Superstorm Sandy er tilbake på kontoret i dag, er mange fremdeles helt fordrevet (doner donerer til hjelpearbeidet).

Blant de mer luksuriøse fordrevne var Anna Wintour, som forlot hennes Greenwich Village rekkehus og flyttet kort inn i Mark Hotel på Upper East Side for å forvitre stormen. Jeg tilbrakte uken i pyjamas og ekstremt komfortable klær, men Anna Wintour beviste at hun alltid er en fashionista og tok sine største varer med opptown. Hun er ikke kjent for å bære vesker, faktisk har vi bare sett henne noen ganger med dem, men den siste uken ble hun snappet med en nydelig Reed Krakoff Atlantique -veske som har moteverdenen til å snakke.

Med et tilpasset navnelapp emblazonert med de berømte initialene hennes, bar Anna en Reed Krakoff Alligator Trimmet Atlantique Tote som først ble utgitt for litt over 9 måneder siden. Denne eksakte versjonen av vesken ser ikke ut til å være til salgs akkurat nå, men da den var tilgjengelig var prisen 7.150 dollar. Handle Reed Krakoff via Net-A-Porter.