Velkommen til den aller første delen av PurseForum Regular Roundup! Se dette området for vårt vanlige utstillingsvindu med kontinuerlige samtaler valgt fra hele PurseForum, og gir Purseblog -besøkende en titt inn i de mange, mange underforumene, så vel som temaer som skjer best ved siden av. Det er absolutt litt noe for alle fra tilbudsjegere, til enorme forbrukere, til folk som bare vil se på noen nydelige vesker, så uten enda mer Ado, la oss hoppe inn i tillegg til å komme i gang!

Har visjoner om snødekte åser så vel som vinterlige morgener å vises mye oftere over hele du ser ut? Nydelige sprø hvite som fortsetter for alltid, blander seg med subtile så vel som stilige toner av sølv, krem, så vel som svart? NEI? Vel, ta turen til posen med posen, hell en kopp te (eller annen drikke av alternativet – det er tross alt fredag) samt glede i PurseForum -medlem Dlynns spektakulære hvite samling. Louis Vuitton, Chanel, Prada, Balenciaga samt mer, alt i en nydelig kombinasjon av kremer, hvite, samt gråtoner som definitivt vil varme deg opp på en skarp høst- eller vintersesongkveld. Eller morgen! Eller ettermiddag! Og akkurat som i ekte liv, er fargens pops alltid en fantastisk overraskelse …

Denne foretrukne tråden nærmer seg snart sitt andre jubileum, så vel som heldigvis har Gracious Dlynn oppdatert samlingen sin nylig; Se etter en spesiell overraskelse på side 37.

Ferien nærmer seg raskt, noe som fikk oss til å tro på å bli forberedt på besøkende utenfor byen, så vel som feriesamtaler. Å rydde opp rot er nødvendig for å friske opp oppholdsrommene våre, men hvorfor er det i noen tilfeller så vanskelig? Noen medlemmer av PurseForum har gått sammen for å støtte hverandre, samt dele forslag til nøyaktig hvordan de oppnår denne oppgaven, enten det er i små trinn eller et rent sveip! Dette
Tråd startet for lenge siden, men så nylig som tirsdag oppdaget et medlem heller en aksje under kjellertrappene! Fra huset så vel som hageunderforum, inspirerende historier om ryddingsområdet i “bli kvitt overflødig – hjelp!” tråd.

La oss være ærlige, noen få av oss er i kjøpsmodus, ikke rengjøringsmodus. OK, noen få av oss er alltid i kjøpsmodus. Noen få av de mest fremtredende samtalene i alle typer av de mange purseforum -designeren underforum dreier seg om de nyeste vesken. I tillegg til at vi alltid oppdager et fascinerende valg av posediskusjoner i denne tråden veskerne så vel som håndvesker underforum. En av favorittene våre er “Hva er det siste vesken din?” tråd.

Mens vi tok en rask titt der tidligere denne uken, fant vi dette fantastiske tilskuddet til et PurseForum -medlem Pinoko24s samling på side 378!

Vi liker å se fantasien så vel som oppfinnsomhet av Purseforum -medlemmene som deler sine entusiasmer over hele PurseForum. Denne uken kunne vi ikke hjelpe til med å beundre de mange Pandora -armbåndene i mote smykkeskrintråd som er viet til denne morsomme sjarmen. I Pandora -armbåndstråden påvirket et utvalg av nylig kjøpt ganske glassperler PurseForum -medlem Blythdor for å sette sammen dette “sjarmerende” ensemblet.

Forsto du at PurseForum har en ny neglepleie -underforum?. Takket være de mange purseforum -medlemmene som er absolutt lidenskapelige for neglefarge (og som kan klandre dem?), Har vi også en betydelig fargepatch -samling som vokser med sprang og grenser daglig. Se OPI Swatch -anbefalingstråden for den ekstremt siste, samt sørg for å se på side 451 for Skyfall -samlingen, utgitt i forbindelse med den siste James Bond -filmen.

Har du forresten sett Skyfall ennå? Det er et hett tema på PurseForum, som det er stjernen Daniel Craig! Avslutningsvis etterlater vi deg med Skyfall -tråden i TV -en så vel som kino -subforum så vel som Daniel Craig -tråden i Star News samt sladder.

Det er akkurat hvordan du kan begynne helgen med stil på PurseForum!