Husker du sangen, “Han var en enøyet enhornet Flying Purple People Eater”? Jeg er ikke sikker på om den sangen eller Barney gjorde lilla min ikke så favorittfarge, men jeg finner en grunn til å elske lilla i dag. Marc Jacobs får meg alltid til å smile og få hjertet til å smelte. Han hjelper også til å gjøre lønnskontrollen min smelte bort måned for måned. Marc av Marc Jacobs Beth Leather Bag og Beth Leather Flap Clutch krøller begge min mislikning av lilla, og får også min ønskeliste til å fortsette å vokse ut døren.

La meg starte med Marc av mars Jacobs Beth skinnveske som er nagende med sin form og struktur. For å prøve å hjelpe med en flott forklaring på denne vesken, vil jeg overlate den til Elux som sa: “Formet lignende på en retro bowlingpose, Marc’s Little Tote får en stil helt egen med en toppskivet skinnbue på den ytre klafflommen. Nikkelstigger og en Nickel-and-Enamel MJ-plakk vekker oppmerksomhet til den generelle sjarmen. ferdig med et romslig interiør foret i stripet bomull. ” Størrelsen på posen er ganske søt, men skinnbuen er enda bedre. Posen er laget av vakkert kornet Beth -skinn i bjørnebær og er aksentert med skinnende nikkelmaskinvare. Fronten er der moroa er på. Det er en frontlomme med den oh-so-coy skinnbuen og en nikkel-og-etamell MJ-plakett. Skulderstroppene i skinn er flere av håndstropper med bare 5 ″ fall. Endelige dimensjoner av denne elegante lilla People Eater er 9,5 ″ x 7 ″ x 5,5 ″. Kjøp det for det som ser ut til å være en ikke for kostbar pris (sammenlignet med mange andre poser vi alle elsker) for $ 328 via eluxury. ** Hvis du ikke tror meg på skjønnheten i denne vesken, kan du sjekke den ut på modellen (beklager cob der inne!)

For å lage et matchende tilleggsalternativ som jeg ikke kan motstå, designet min beste venn Marc Marc av Marc Jacobs Beth Leather Flap Clutch. Enten du valgte å tette denne clutchen bort i din posh -veske, eller å bære den av seg selv for å vise din følelse av stil for verden, er Marcs store clutch bare en grunn til at min begjær i livet er vesker og vesker. BlackBerry -kornet skinn er vakkert ferdig med en toppstikket bue -detalj og børstede nikkelstigger. Igjen, mens en bue virker for jentete til å ønske seg på en clutch, passer den denne koblingen perfekt for meg. For å legge til litt ekstra til baugen, er det en nikkel-og-enamel MJ-plakett på baugen. Det gussete skinninteriøret i koblingen skal holde deg fornøyd med sin robuste liste over rom: Det er åtte kredittkortspor for alle dere som bruker plastglede, en glidelås myntlomme og en flat lomme under klaffen. Størrelse på 7,5 ″ x 4 ″ x 1 ″, denne koblingen er et lilla pluss i boken min. Egentlig tror jeg at jeg kanskje bare trenger å handle litt før ferien … meg. ? Kjøp denne søta gjennom Eluxury for $ 168.