Jeg har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt for nyhetsvesker. (Visste du at det nå er et Judith Leiber -grep som bare er en brus som kan identifiseres “enhjørningstårer?” Fantastisk.) De minner meg om ungdomstiden, når det tydeligvis ingen tok meg på alvor, så hvorfor ville jeg ikke bære en veske med en enhjørning på det? (Og også er enhjørninger virkelig mye mer opprørende enn at rosa pels Kyle Richard Mye mer alvorlig nå. Men bare litt!

Delilah Belle Hamlin
Delilah Belle Hamlin ble funnet og forlot X -aspektet med BF Eyal Booker og litt Gucci på slep.

Handle Gucci -vesker her

Charlize Theron
Charlize Theron brakte denne nye Dior Montaigne 30 grep til en visning av New York av Bombshell, en film som virker spesielt betimelig denne uken!

få nå

Kyle Richards
Kyle Richards ble funnet med å handle i Beverly Hills mens han tok med seg en vattert Chanel Top Administrer klaffpose.

Handle Chanel -vesker her

Store Sean
Big Sean trakk denne Camo Louis Vuitton Keepall med LAX nylig. Denne “Monogramouflage” -vesken er fra en Aughts-era Louis Vuitton og Takashi Murakami Collab.

Handle Louis Vuitton -vesker her

Brie Larson
Her er Brie Larson, og pirrer vår interesse med et veldig gledelig ensemble som inkluderer et instruktørfelt for enhjørningstrykk. Det ser ikke ut til å være tilgjengelig noe sted, men du kan fremdeles finne noen matchende enhjørningstilbehør på nettet.

Butikkinstruktørvesker her

Grace Atwood
Influencer Grace Atwood brakte denne Kate Spade Meow Cat Crossbody -vesken til Cats World Motion Picture Premiere i NYC, naturlig nok.

få nå

Paula Patton
Her er Paula Patton, og når NBC Studios med en sjarmerende ny, blek rosa Louis Vuitton Lockme Go Tote.

Handle Louis Vuitton -vesker her

Kaley Cuoco
Til slutt har vi Kaley Cuoco, som tapper kulden på Manhattan -settet i sentrum av hennes nye prosjekt flyvertinnen med en Snakeskin Print Clare V Crossbody -veske.

få nå