Jeg er definitivt en Lanvin -fan. Imidlertid er saken med det at mens jeg liker Lanvin -vesker, går jeg ikke nødvendigvis alltid ut og leter etter en ny Lanvin -veske. Det utmerkede er at de alltid ser ut til å finne for meg. Når jeg minst forventer det, vises en fantastisk veske i tillegg til å ta pusten fra meg.

Dette er egentlig det som skjedde da jeg kom over Lanvin Pouchette Python liten skulderveske. Riktignok var det aller første som fanget mitt øye, den flerfargede pompomen. Faktisk brakte pompomen et smil i tillegg til å induserte litt fnise. Jeg har ikke sett en pompom på så lenge, så godt som jeg virkelig likte moroa, så vel som ertende håndtak av den ellers videregående skolen. Men det er bare ett element; Denne vesken er så mye mer.

Etter at jeg flyttet passerte pompom -intriger, oppdaget jeg meg fiksert på det blå skinnende pythonmaterialet. Dette materialet klemmer formen på den lille skuldervesken så fullstendig at det virker som om de faktisk ble produsert hverandre. Jeg har nevnt det før, men jeg er alltid litt på vakt mot store poser konstruert av Python -hud, jeg vil aldri at pyton skal se like bra ut eller som om den bare ble slått på posen. Dette er ikke en bekymring som jeg har med denne vesken i det hele tatt.

Posen har en skulderstropp med hvite kjedeledde-ender, en sammenleggingsklaff samt en pressestue-festing. For å være ærlig, er jeg ikke virkelig tilhenger av de hvite kjedeleddene, de virker litt plast-y for meg, men det kan være noe jeg kan komme over. Det er den saftige blues så vel som miljøvennlige rundt sekken som gjør de minste irritasjonene verdt å se over. Denne vesken ville være så søt med spesifikk antrekk mens den er helt elegant med andre. I tillegg til når igjen, som de fleste Lanvin -vesker, er dette en som kan brukes til årstider som kommer. Kjøp med Net-A-Porter for $ 2695.