I fjor høst introduserte vi deg for Linjer og ga deg en titt på noen av posene merket har å tilby. På den korte tiden med tanke på at vi først introduserte dere alle til Linjer, har vi dekket noen få forskjellige poser. Linjer ble bygget på forutsetningen om å lage minimalistiske design av høy kvalitet som ikke koster en arm og et ben, og deres design og tilbud gjenspeiler disse prinsippene helt. Mens Linjers skinnvesker er litt mer forhøyet, bruker merket også vesker som er ideelle for hverdagen. I dag ser vi deg nærmere på et av disse alternativene: møtes, Linjer -lin tote.

Linjer -lin -tote er ideell for hverdagsbruk, og selv om det er grunnleggende og elegant i design, er det det beste kjøringen rundt i byen. Enten du tilbringer en helg ute og om eller pendler til og fra jobb, vil denne vesken ta deg langt. For oss tok vi Linjer -lin -tote ut for et solfylt søndagseventyr i Brooklyn. Første stopp er alltid, du gjettet det: kaffe. Vi tok en varm kopp kaffe på Brookyn Hot Spot Sey Coffee. Sey er den beste spot på søndag morgen – plassen er usedvanlig lett og luftig, for ikke å nevne at det er massevis av grøntområder også. Det er et flott sted å slappe av med en kopp kaffe og enten lese, eller få gjort litt arbeid på en bærbar datamaskin. Begge kan lett passe inni Lnjer -lin. Men på denne søndagen hadde vi andre planer i tankene, så vi ble ikke veldig lenge.

Med et resterende konditor stakk bort inne i toten, fortsatte Brooklyn -eventyret vårt. Vi tok en spasertur rundt i nabolaget og spratt inn i vennene NYC, en finurlig butikk ved hjelp av nye og vintage funn. Jeg har nylig kommet i sparsommelig (jeg har snagged den hvite skjortedressen i dette innlegget for $ 8!), Og Brooklyn har noen av de beste vintage -butikkene byen har å tilby. Denne toten er den beste følgesvennen for en sparsom dag fordi den er usedvanlig lett. Kroppen er stoff mens stroppene er skinn, så den veier deg ikke ned mens du skurer gjennom massevis av stativer! Posen er elegant og sofistikert, men likevel usedvanlig enkel å ha på samme tid. Ofte er det alt du kan be om i en tote.

Linjer -lin -toten er laget av en fin italiensk lin/bomullsblanding med en italiensk glidelås i skinn og stropp detaljering. Det er en forsterket bunn som er helt ideell i en veske. Jeg har sagt dette før, men det er mange store vesker som jeg ikke liker å bære, for når de ikke er helt fulle, gir bunnen ut og ser dropy ut – ikke tilfelle her. Selv om det er lett, er den også sterk og holder formen. Posen er veldig romslig, noe som gjør den til et utrolig funksjonelt valg. Ved 10,7 ″ L x 16 ″ W x 5 ″ D er vesken stor nok til å holde en 13 ″ bærbar PC, og til og med gymklærne + en kosmetikkveske. Inni er det en dobbel spaltelomme og posen er ferdig med en topp glidelås – igjen, ideell for et løp rundt i byen. Oppdag mye mer ved hjelp av Linjer.

få nå