Jeg er en selvutnevnt elsker av logoer og monogrammer, men jeg har nylig beundret minimalistiske håndvesker. Jeg ser ikke min kjærlighet til logoer eller monogrammer som forsvinner snart, men jeg føler at jeg må investere i noen få, smakfulle, grunnleggende poser av høy kvalitet. Jeg er en slik sucker for utsmykkede detaljer, men jeg synes mangelen på ornaturhet er en egen detalj. Det er noe vakkert og spesielt med en pose som bare er minneverdig og begjærte på grunn av kvaliteten på materialene og utformingen av vesken, i stedet for en blingy maskinvareavslutning eller gigantisk monogram trykt over fronten. En minimalistisk veske overskrider retningslinjene for mote og tid, noe som gjør det virkelig verdt å bruke litt penger på en design av god kvalitet som vil vare deg i mange år fremover.

Jeg hadde nylig på meg en grønn kjole som ble skrevet ut med flerfargede blomster og metalliske polka -prikker (det høres ut som mye, men avhenger av meg på denne). Jeg hadde vanskeligst for å velge en veske å ha på meg med kjolen min, da mange av posene mine har et dristig mønster eller logo i designet. Jeg elsker å blande utskrifter, mønstre og teksturer, men kjolen min skulle se altfor opptatt og rotet med en monogrammet veske. Mens jeg klønete kammet gjennom håndveske-samlingen min og ble stadig mer flustet i rammen av walk-in-skapet mitt, hadde jeg åpenbaringen om at jeg virkelig trenger å investere i en undervurdert og sofistikert pose ASAP.

Enten du er avhengig av logoer eller tror at enklere design alltid er bedre, er jeg trygg på at du vil elske posene jeg har valgt nedenfor! De er hver klassiske, smakfulle og elegante. Jeg føler meg ærlig bortskjemt med så mange alternativer, og jeg er ikke sikker på hvilken jeg må få først.

Row Top Administrer 14 veske ($ 2.950)

Saint Laurent Carre Calfskin Carry Bag ($ 1.890)

Mulberry Heritage Bayswater Bag ($ 1.522)

AllSaints Captain North South Leather Tote ($ 378)

Valextra Soft Leather Tote Bag ($ 1.850)

Staud Kenny Bag ($ 275)

Volon Po Box Bag ($ 930)

Staud Rey Bag ($ 325)

Saint Laurent Manhattan Tote ($ 1.650)