Hvis du ble skandalisert av prisen på radens originale alligator-ryggsekk når den ble lansert, kan det være lurt å sette seg ned for denne nyheten. Som vi alle vet, en fantastisk måte å øke alt på pris på er å involvere en veldig navn-y-kunstner involvert, og det er akkurat det raden har gjort-merket tappet den beryktede samtidskunstneren Damien Hirst for en linje på $ 55 000 tilpassede ryggsekker, inkludert Den farmasøytiske embeliserte alligatoropprettelsen du ser ovenfor. Jeg håper vesken kommer med et par ekte Xanax, fordi du kan finne deg selv som trenger noen medisinsk indusert ro når du mottar regningen.

Posen er en del av en linje med ni pyntet alligator -ryggsekker, som alle koster 55 000 dollar og er tilgjengelige for bestilling ved bare ett øye. En del av inntektene er beregnet på UNICEF, noe som er fint, men Refinery29 rapporterer at mengden av donasjonen er etter Hirsts skjønn og tilsynelatende ikke vil bli offentliggjort, så jeg håper UNICEF ikke holder sitt kollektive pust i forventet fallfall. Du kan sjekke ut et par flere av posene og samarbeidets video nedenfor.

Hirst er en kunstner med et bredt og ivrig etterfølgelse, så hans engasjement i denne samlingen betyr sannsynligvis at gjenstandene vil flytte raskt til samlere og Art World Glitterati, og kanskje til å mote obsessiver med betydelige budsjetter som er stolte av å ha alt som er latterlig. Og egentlig er det ingen annen måte å beskrive hva som skjer her.