La meg forord dette ved å si: Jeg vet at vi alle har våre meninger om Chanel. Noen er heftig uenige i å skaffe nye poser, mens andre ikke kan få nok. (Jeg faller med den siste halvdelen.) Mellom forhastede prisøkninger og kvalitetsavvik (jeg har ikke opplevd noe, men jeg vil være overveldende for ikke å nevne dem, spesielt når en gruppe på TPF er fast på at de eksisterer), noe Chanel er Ganske samtalestarteren, for å si det mildt.

Ved å legge det til side, har jeg tenkt mye på Chanels Coco -avtale med klaff og Gabrielle.

Chanels Gabrielle Small Hobo Bag – $ 4600

La oss starte med Gabrielle. For noen måneder siden publiserte Purseblog en kort artikkel som stilte spørsmål ved om Gabrielle hadde oppholdskraften til å bli en klassiker. Fordi debuten i 2017, fortsetter Chanel å gi ut forskjellige iterasjoner av den myke og boxy crossbody -vesken. Men i likhet med mange TPF -medlemmer, ble jeg ikke med en gang trukket til stilen med det første.

Jeg hadde faktisk en negativ reaksjon på det. Den lille størrelsen virket for liten (som i knapt passer til telefonen, den små lommeboken og tastene små), mens de store følte seg motbydelig stor, spesielt for noen av høyden min (5’4). Jeg satte pris på blandingen av gull- og sølvmaskinvare i kjedene (det tilfører et funky preg), og de svarte, gull- og iriserende versjonene ga meg følelsen av at de ville være i stand til å gro den ut i den virkelige verden. Du vet, stå sterkt mot strekninger eller ufullkommenheter.

Det var noe med Gabrielle jeg ikke helt kunne spikre. Likte jeg det eller ikke? Helt sannelig, jeg er fremdeles ikke helt sikker, og jeg vet at mange TPF -medlemmer føler det på samme måte. Det er noe med den faste og solide bunnen og mangelen på “føtter”, kombinert med blandingen av kjedefarge og kornete myk kalveskinn som gir meg en urolig følelse. Er det grungy? Er det stilig? Det er som om vesken har en identitetskrise.

Uansett hvordan jeg (eller andre TPF -medlemmer) kan føle seg, har Gabrielle opprettholdt ganske tilstedeværelse for Chanel. Selv om jeg ikke er sikker på hvor lenge det vil holde seg rundt, er det helt klart etterspurt. (Den har sin egen fane på Chanel -nettstedet. Det burde innebære noe, ikke sant?)

Chanel Coco Deal With – $ 3 700

Nå til Coco -avtalen med klaff. Denne har eksistert i årevis. Det har slående likhet med den klassiske klaffen, med tilsetning av en holdbar toppavtale med og en tykkere generell form. Kjeden er litt annerledes (avhengig av den nøyaktige versjonen, noen er avtakbare), og maskinvaren er litt tykkere. Sammenlignet med Gabrielle, utstråler denne stilen en følelse av tidløs klasse. I kornet skinn har det lavere risiko for synlig riper og skvetter også. Jeg synes det også er mye mer nyttig enn mange av Chanels andre stiler, gitt at du kan bære det ved håndtaket, skulderen eller håndfri som en crossbody.

Selv om denne stilen ikke har sin egen “Tab” på nettstedet, fortsetter Chanel å gi ut forskjellige versjoner hver sesong. (Denne metalliske er en stunner.) Stilen kommer i to størrelser: liten, som er omtrent i samme størrelse som den lille klassiske klaffen, standarden og stor. Prisene er mye mer tilgivende enn den klassiske klaffen som Coco -avtalen med starter på rundt 3 700 dollar, sammenlignet med $ 5000 og oppover.

Akkurat nå ville jeg lene meg mye mer mot Coco -håndtaket. Selv om Gabrielle hittil har vært vellykket, ser jeg ikke at den opprettholder den samme typen attraksjon på fem til 10 år, spesielt på videresalgsmarkedet. Det er grensen for trendy, i det minste for meg. Kokoen derimot opprettholder den typen Chanel -følelsen som hengivne kjenner og elsker. Selv om det kanskje ikke er så enestående som den klassiske klaffen, ser jeg ikke Coco gå noe sted snart.