Motebransjen og dens trender endrer seg alltid, og best nå med alt som skjer i verden, beveger industrien seg mot lyse, dynamiske stiler som vekker glede og en lykke innen. For det første var det tie-fargestykker i massevis, og nå handler det om vakre, fargerike fargetoner, og selv om jeg aldri har drømt om at jeg ville være veldig interessert i denne typen estetiske på et personlig nivå, mye mer og mye mer synes jeg at jeg er tiltrukket av den nåværende fargerike bevegelsen i mote.

Selv om jeg for alltid blir trukket for å få den svarte versjonen først, har jeg endelig nådd et poeng i livet mitt der jeg skal stoppe og gi de andre alternativene et nytt blikk. Når det angår posene denne sesongen, er mye av det som er der best nå, og selv om jeg ikke trenger * noe, for første gang på en stund er det noen få poser som jeg faktisk vurderer å legge til til samlingen min.

Den nye sesongen har fått meg til å konstruere en løpende ønskeliste over vesker jeg vil legge til samlingen min denne kommende sesongen/året, og selv om jeg alltid kunne rasle av poser jeg gjerne ville ha hvis noen skulle gi dem til meg ( eller hvis budsjettet mitt var ubegrenset) nedenfor er de tre valgene på toppen av min ønskeliste, og de som jeg ønsker å budsjettere for de kommende månedene.

Ta en titt på valgene mine nedenfor – hvilke poser gleder du deg til å knipse opp for vårgarderoben?

Bottega Veneta liten pose ($ 1.250)
Denne skal ikke komme så mye av en overraskelse – jeg har vært besatt av alle Bottega alt de siste par årene, og selv om jeg veldig vil elske en liten Jodie er denne vesken mye mer fornuftig for meg når det gjelder budsjett. Jeg elsker det brede spekteret av farger det kommer inn og sannheten blir fortalt at jeg har fått øye på noen få forskjellige fargetoner. Jeg elsker ideen om en dristig uttalelse som grønn eller lilla, men denne Seafoam -tonen er også ganske pen og litt mindre høy.

Louis Vuitton Epi Leather Alma PM ($ 595)
Igjen, dette valget er sannsynligvis ikke en sjokkerende for mange av deg, ettersom jeg har ønsket å legge til noe fra Louis Vuittons omfattende EPI -skinn til samlingen min i ganske lang tid. Den anerkjente Alma har absolutt vært på radaren min av og på, og jeg elsker de mange variantene av Color LV har produsert gjennom årene. Jeg sjekker videresalgsmarkedet med jevne mellomrom for å se hva som er der ute.

Saint Laurent Le Maillon Leather Take On Bag ($ 2.490)
For et par måneder tilbake diskuterte jeg at jeg hadde gått gjennom litt av en pose -rut, men denne sesongen har brakt meg ut av det. Jeg er ikke sikker på om det er tanken på ting som kommer tilbake til en “ny normal” som har meg begeistret for å bruke posene mine igjen, eller om det virkelig er at det er mye nyhet på markedet som jeg elsker, men uansett jeg ‘ Jeg blir virkelig forelsket i vesker og samler igjen. Jeg liker virkelig Le Maillon fra Saint Laurent, og det mye mer jeg ser det, så mye mer jeg setter stor pris på dens tidløse appell og rene konstruksjon.