tilbake da jeg forsket på alt om dronning Elizabeths hemmelige veske -signaler, og jeg gjenoppdaget merket Strathberry. Jeg lurte på hvordan det klarte å fly under radaren min så lenge.

Som de fleste, fant jeg opprinnelig ut om Strathberry etter å ha sett det på Meghan Markle en gang i 2018, men selv da visste jeg at merkevaren fortjente mye mer enn de 15 minuttene med berømmelse. Det er basert på Skottland, og alle sekkene deres virket alltid så perfekt proporsjonert og med en maskinvare som jeg aldri hadde sett før. Og nå som jeg har brukt den bedre delen av et år på å bla rundt for en mye mer prisbevisst bærepose, gjorde noen av stilene deres lett på listen over potensielle kjøp.

Så bare tenk på spenningen min da jeg fikk ord for et par måneder siden at Strathberry kom ut med en ny bærepose som ville gi deres øst/vest lille et løp for pengene.

Introduksjon, Stratry Melville Baguette.

Strathberry Melville Baguette
via Strathberry

595 dollar

Det er boxy og fantastisk og har de samme tilfredsstillende rene linjene som er en stift i alle posene deres.

Den nye Melville Baguette hentet direkte inspirasjon fra den enkle morsomme designen på 90-tallet og oppdaterte den med en moderne vri. Hver pose er laget av 100% kalveskinn og prosedyrer i ved 8,5 ”(21,5 cm) x 5,3” (13,5 cm) med en dybde på 1,8 ”(4,5 cm) for å gi en moteriktig kompakt pose som har alt det essensielle uten kompromitterer komfortabiliteten.

Den ekstra brede bære stroppen har en dråpe lengde på 26,8 ”(68 cm) for å hjelpe den med å legge seg tett under brukerens arm, mens den fremdeles tillater gratis bevegelse. Spesielt er stroppen helt avtakbar, slik at du kan rocke dette som en søt lil -hold på kvelden hvis du foretrekker det.

Strathberry Melville Baguette
via Strathberry

595 dollar

Når det gjelder stil, blir den minimalistiske designen fremhevet av merkets bruk av solide eller fargeblokkerte nøytrale med en og annen pastellskygge kastet inn for pizzazz. Kontrasterende “vanilj” hvit søm gir en ekstra detalj uten å endre posens utrolig rene utseende. Melville Baguette er for tiden tilgjengelig i fargekombinasjoner av svart, salviegrønn, skifergrå og skoggrønn.

Til bare 545 dollar (€ 463) kommer denne lille perlen til en meget rimelig pris for sin størrelse og kvalitet. Jeg tror dens moderne teknikk til en gammel skoledesign er fengslende og gir den den spesielle typen oppholdskraft som bare ryddige logofrie vesker kan oppnå. Jeg kan absolutt se at dette er min neste on-the-go type veske.

Men hva tror du?