Ryktene er endelig bekreftet: Nicolas Ghesquiere, tidligere fra Balenciaga, vil erstatte Marc Jacobs som det kreative hodet bak Louis Vuittons kvinnedel Merket på sin offisielle Twitter -konto i morges. Women’s Wear Daily rapporterer at den første samlingen i Ghesquiers funksjonstid på Vuitton blir høsten 2014 -showet i mars.

Ghesquiers langspesifikke oppnevnelse er det siste trekket i Vuittons plan om å posisjonere seg for eksklusive kunder som har blitt slitne av det signaturmonogram-lerretet. Hos Balenciaga bygde Ghesquiere et rykte på fremover-tenkende design og innovative tekstiler og konstruksjon, ferdigheter som tilbyr den typen betraktede, verdibaserte eksklusivitet som de mest velstående klientene har forventet av motekjøpene deres. En glatt finér vil ikke være nok til å gjenskape et merke hvis bilde er som forankret i luksuriøse forbrukernes sinn som Vuittons, og Ghesquiere tilbyr mye mer på et kunstnerisk nivå enn bare et buzzworthy navn.

Nicolas Ghesquiere gjorde fantastiske ting på Balenciaga, som er et stort merke, men ingenting sammenlignet med den økonomiske anstrengelsen og bransjens stilling til LV. Hos Vuitton vil han ha nesten ubegrensede ressurser til disposisjon for design og fabrikasjon, og med at LVMH ser veldig alvorlig ut med å øke merkets cachet, vil han sannsynligvis bli oppfordret til å utnytte dem med å forlate. For en designer med en velprøvd banerekord for å lage hysteriverdige håndvesker, har resultatene potensialet til å være intet mindre enn banebrytende. Gjør deg klar for en helt ny Louis Vuitton.